Κλέλια Ρένεση-Μάνου Τσάο: Το ΠΡΩΤΟ τους τραγούδι-Παίζουν μαζί στο βίντεο κλιπ… ΓΥΜΝΟΙ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ο έρωτας του Μάνου Τσάο και της Κλέλιας Ρένεση όλο και δυναμώνει!

Οι φήμες για τη σχέση της εντυπωσιακής ηθοποιού με τον δημοφιλή τραγουδιστή, είχαν ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2015. Τότε λίγοι το είχαν πιστέψει, με την ίδια την Κλέλια να αρνείται να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να ανταλλάζουν φιλιά στο αεροδρόμιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Οι ΦΩΤΟ που αποδεικνύουν ότι Κλέλια Ρένεση και Μάνου Τσάο είναι ΖΕΥΓΑΡΙ-Ανταλλάσουν ΚΑΥΤΑ φιλιά

Τώρα, αποφάσισαν να συνεργαστούν για ένα απίστευτο μουσικό project με τίτλο «TI.PO.TA»! Το πρώτο τους τραγούδι μάλιστα βγήκε λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2016, ενώ μόλις χτες ανέβασαν και το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Moonlight Avenue», το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί…

Πρόκειται για ένα κομμάτι σε σύνθεση, στίχους, σύλληψη και από τους δύο, ενώ από κοινού κατάφεραν να το οπτικοποιήσουν.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό, ενώ όπως θα δείτε υπάρχουν και πολλά πλάνα που και οι δυο τους κολυμπούν κάτω από το νερό ολόγυμνοι!

Στην περιγραφή του άκρως μελωδικού και ευχάριστου τραγουδιού μάλιστα αναφέρουν:

«Το TI.PO.TA είναι ένα μικρό ρομπότ, που παίρνει ρεύμα από τη λεωφόρο του φεγγαριού (moonlight avenue), κολυμπώντας γυμνό στην ελευθερία … και σε αρμονία.

Από τη δική μας οπτική το βίντεο έρχεται από το βυθό της θάλασσας, που είναι ένας μεγάλος γιατρός.

Τι είναι το TI.PO.TA ;

Ti.po.ta είναι κυριολεκτικά τίποτα… και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα…

…είναι η Κλέλια και ο Manu… χέρι με χέρι… πλάι πλάι..πάνω κάτω… γέλιο και κλάμα… τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά… στο άπειρο της δημιουργίας… και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία».

Στη συνέχεια αναφέρουν πως έχουν καταφέρει να ηχογραφήσουν πολλά χρόνια τα τελευταία δύο χρόνια (όσα είναι μαζί), πλήρως ερασιτεχνικά. Οι δύο τους θέλουν απλά να τα μοιραστούν με τον κόσμο και αυτός να τα απολαύσει χωρίς την παραμικρή προσδοκία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top