​Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρένεση ζευγάρι με τον παγκοσμίου φήμης Γάλλο τραγουδιστή Μανού Τσάο!

Ωστόσο, το ζευγάρι κρατούσε σιγή ιχθύος ενώ η ηθοποιός δεν δίσταζε να εκφράζει την ενόχληση της όταν την ρωτούσαν για την φημολογούμενη μέχρι πρότινος σχέση.

image (1).jpg
Και λέμε μέχρι πρότινος… καθώς για πρώτη φορά ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι αλλά και να ανταλλάσει καυτά φιλιά.

1.jpg
Όπως βλέπετε, Κλέλια και Μάνου περπατούν κρατώντας ο ένας σφιχτά το χέρι του άλλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μάλιστα, η ηθοποιός κουβαλάει και την κιθάρα του αγαπημένου της, που φεύγει από την Ελλάδα, μετά από ολιγοήμερες διακοπές.

2.jpg
Λίγο πριν ο Μάνου Τσάο μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής το ζευγάρι αντάλλαξε καυτά φιλιά αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αγορά που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες, οι δυο τους πέρασαν τις γιορτινές μέρες μαζί σε Αθήνα και Γρεβενά.

3.jpg
Στις 20 Δεκεμβρίου, ταξίδεψαν στα χιονισμένα Γρεβενά όπου πέρασαν τα Χριστούγεννα μακριά από όλους και όλα σε έναν παραδοσιακό ξενώνα στο χωριό Τρίκωμο.Τις υπόλοιπες μέρες των γιορτών τις πέρασαν στην Αθήνα απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου!