Είχε κατάθλιψη ο Τζορτζ Μάικλ; «Ένιωσα σχεδόν σαν να ήμουν καταραμένος»

Ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 26-12-2016 21:08

Αυτά ήταν τα τελευταία Χριστούγεννα για τον Τζορτζ Μάικλ. Το «Last Christmas» ακούγεται παντού κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Στο εξής θα είναι ακόμη πιο φορτισμένο, καθώς από ένα πικρό παιχνίδι της μοίρας ο σταρ της pop άφησε Χριστούγεννα την τελευταία του πνοή, στο σπίτι του στο Οξφορντσάιρ.

Οι φήμες που τον θέλουν να έπασχε από κατάθλιψη έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, μετά την είδηση του θανάτου του. Τόσο ο θάνατος ενός συντρόφου του όσο και αυτός της μητέρας του τον είχαν στιγματίσει.

Το 2011 είχε κερδίσει τη μάχη με τον θάνατο μετά από νοσηλεία 3 εβδομάδων με πνευμονία, 18 μήνες πριν από τον θάνατό του είχε περάσει τρεις μήνες στην πιο ακριβή κλινική αποτοξίνωσης του κόσμου στην Ελβετία.

Το 2015 είχε μπει σε κλινική, κοντά στη Ζυρίχη, με χρεώσεις 70.000 λιρών την εβδομάδα. Είχε αρνηθεί τότε να αποκαλύψει τους λόγους παραμονής του στην κλινική. Πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε νοσηλευτεί με πνευμονία στη Βιέννη, είχαν φουντώσει οι φήμες πως είχε τον ιό HIV.

Ο εκπρόσωπος του διάσημου τραγουδιστή είχε δηλώσει τότε πως είναι άρρωστος με πνευμονία και πως όλες οι εικασίες είναι αβάσιμες και αναληθείς.

Τελικά πέθανε 5 χρόνια αργότερα από καρδιακή ανεπάρκεια στο σπίτι του την ημέρα των Χριστουγέννων, ενώ είχε παραδεχτεί πως ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

Έχοντας καταστεί σε ίνδαλμα στη δεκαετία του 1980 και λατρευτεί από εκατομμύρια γυναίκες, ήταν πριν από λίγα χρόνια που μίλησε για τη σεξουαλικότητά του.

Ο θάνατος του Βραζιλιάνου εραστή του Ανσέλμο Φελίπα από τον ιό του HIV το 1993 και ο θάνατος της μητέρας του Λίσλει το 1997 λένε πως είχε βυθίσει τον διάσημο τραγουδιστή στην άβυσσο της κατάθλιψης.

"Έχασα τον σύντροφό μου από HIV και θρηνούσα 3 χρόνια. Μετά έχασα τη μητέρα μου. Ένιωσα σχεδόν σαν να ήμουν καταραμένος", είχε δηλώσει τότε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top