Γυναίκα «έπαιρνε σβάρνα» για 14 χρόνια κάθε κηδεία για να τρώει τζάμπα!

Αποχαιρετούσε τους μακαρίτες προκειμένου να τρώει από τους μπουφέδες

Γυναίκα πήγαινε σε όλες τις κηδείες για να τρώει τζάμπα

Σε έναν καλό μπουφέ λίγοι μπορούν να αντισταθούν, το θέμα όμως είναι πόσο μακριά είσαι διατεθειμένος να φτάσεις για λίγα λαχταριστά… καναπεδάκια!

Στην αγγλική επαρχία του Βerkshire συνέβη μια απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία.  Μια μονίμως πενθούσα μυστηριώδης γυναίκα, έχυνε κροκοδείλια δάκρυα στις κηδείες αγνώστων και παρηγορούσε ακόμα και τις οικογένειές τους, προκειμένου να τρώει τζάμπα από τους μπουφέδες! Στην τελευταία μάλιστα κηδεία που την έκαναν τελικά τσακωτή, τη βρήκαν να έχει χιμήξει στον μπουφέ «σαν να μην υπάρχει αύριο»!

Η γυναίκα είναι γνωστή εδώ και χρόνια στον τοπικό πάστορα Noah Connolly, ο οποίος είπε στη «Mirror» πως η γυναίκα ένιωθε «πως ήταν καθήκον της να προσέρχεται σε κάθε μυστήριο της εκκλησίας». Κι ενώ είχε καταλάβει το σκοπό της, ο παπάς δεν μπορούσε να τη διώξει, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνάδει όπως είπε με το πνεύμα του χριστιανισμού.

Το συμβάν λάμβανε κατ’ εξακολούθηση χώρα στην κωμόπολη του Berkshire και όλοι έβλεπαν τη θρησκευόμενη καθολική να πηγαίνει στην κηδεία κάθε ενορίτη και κατόπιν να τρέχει… ακράτητη στον μπουφέ: «Σε κάθε κηδεία που έχουμε έρχεται πάντα, κι αν υπάρχει μετά δεξίωση, βρίσκει τον δρόμο της εκεί χωρίς πρόσκληση», συνέχισε ο ιερωμένος, ο οποίος ορκίζεται πως στα 14 χρόνια που είναι εφημέριος στον τοπικό ναό δεν θυμάται να μην την έχει δει έστω και σε μία κηδεία.

Η μυστηριώδης μοιρολογίστρα προκάλεσε ωστόσο προσφάτως το θυμό μιας μητέρας που είχε χάσει την κόρη της. Η Catherine Whitehead έφυγε από τη ζωή στα 42 της και τρεις εβδομάδες αργότερα η οικογένεια παρέθεσε ένα δείπνο στη μνήμη της, όπου όλοι είδαν την εν λόγω κυρία να καταφτάνει χαλαρή καβάλα στο ποδηλατάκι της και να συνομιλεί με τους οικείους.

Η μητέρα Margaret είπε στην εφημερίδα πως «έβαλε τον γιο μου Kevin να την πετάξει με το αμάξι από την εκκλησία μέχρι το Ιρλανδικό Κέντρο που θα γινόταν το τραπέζι. Ήταν πολύς κόσμος στην τελετή από τη δουλειά της Catherine, κι έτσι υπέθεσα πως θα ήταν κάποια συνάδελφός της».

Πήγε λοιπόν να της μιλήσει, όταν κάτι άρχισε να μη της κολλάει: «Μου είπε πως εργαζόταν μαζί με την Catherine ως σερβιτόρα. Η κόρη μου δεν δούλεψε ποτέ ως σερβιτόρα». Και φυσικά «έτρωγε από τον μπουφέ σαν να μην υπάρχει αύριο»!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top