Το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Λιολόπουλο - Ο χείμαρρος «κατασπάραξε» το βυτιοφόρο που οδηγούσε

Αποκλειστικά στο STAR η κόρη του

Έχασε τον πατέρα της στη φονική πλημμύρα της Τετάρτης, όταν ο χείμαρρος "κατασπάραξε" το βυτιοφόρο που οδηγούσε. Η κόρη του Χρήστου Λιολιόπουλου ξεσπά μιλώντας αποκλειστικά στο STAR.

«Θα κρατήσω την ανάμνηση του, τις χαρούμενες στιγμές! Μας αγαπούσε πολύ και μένα και την μαμά κι όλους μας», λέει μεταξύ άλλων στην κάμερα.

Η νεαρή κοπέλα, θα ερχόταν αυτό το σαββατοκύριακο από την Καρδίτσα όπου σπουδάζει για να τον δει. Δεν πρόλαβε όμως. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Ο πόνος βουβός για την μονάκριβη κόρη του Μαρία και την επί 21 χρόνια σύζυγός του, Σάρα. Στο πλευρό της η δίδυμη αδερφή της, η οποία το 2009 είχε χάσει κι αυτή τον άντρα της στο ατύχημα της ΛΑΡΚΟ, αλλά κι οι καλοί του φίλοι και συνάδελφοι που δεν μπορούν να πιστέψουν πως μια πλημμύρα τους στέρησε τον Χρήστο τους!

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, πολλοί φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου Χρήστου Λιολιόπουλου πήγαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην Μαλεσίνα για να του πουν το τελευταίο αντίο!

Τραγική φιγούρα το αφεντικό του. Δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι ο Χρήστος -που όλα αυτά τα χρόνια δούλευε στην εταιρεία του- δεν θα ξαναπιάσει στα χέρια του το τιμόνι που τόσο πολύ αγαπούσε.

Ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ... βασανίζει την οικογένεια του άτυχου 47χρονου...

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top