Άστραψε και βρόντηξε η Φώφη: Έως εδώ οι προσωπικές πολιτικές!

Μήνυμα της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κατά όσων αναζητούν κομματική στέγη ή κυβερνητική θέση

Φώφη Γεννηματά: Έως εδώ οι προσωπικές πολιτικές

Μήνυμα κατά της άσκησης προσωπικών πολιτικών από στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. φωτογραφίζοντας και κορυφαία στελέχη, έστειλε η επικεφαλής του και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της.

«Μετατρέπουν τον πλουραλισμό από πλεονέκτημα,  σε όπλο όσων θέλουν να μας πλήξουν. Έως εδώ. Αυτό δεν θα το επιτρέψω. Θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας. Και πολύ περισσότερο όσους αναζητούν είτε μόνο την επόμενη εκλογική στέγη, είτε την επόμενη Κυβερνητική τους θέση» τόνισε η κ. Γεννηματά.         

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ηλεκτρονικής  έκδοσης του Πρώτου Θέματος, η κ. Γεννηματά ανέφερε επίσης στη δήλωσή της:

«Είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε πρωταγωνιστές, για να είμαστε χρήσιμοι στην πατρίδα και στον λαό.  Προϋπόθεση όμως είναι η διασφάλιση της πολιτικής μας ενότητας. Γι’ αυτό η  κοινωνική βάση της παράταξής μας που αγωνιά κι αγωνίζεται,  δεν έχει καμία περαιτέρω ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια στο εσωτερικό μας. Γιατί  αλλοιώνουν την εικόνα μας, θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και αντικειμενικά εξυπηρετούν τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων».

  Σύμφωνα  με πληροφορίες η δήλωση  στρέφεται  κατά κορυφαίων του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την πολιτική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα του Σταύρου  Θεοδωράκη , αλλά δεν αφορά μόνον τον επικεφαλής του Ποταμιού.  Πάντως, αν και μερίδα στελεχών του κόμματος δεν είδε με «καλό μάτι» της χθεσινή συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου  με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πηγές της ηγεσίας του Κινήματος διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει ζήτημα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, για την οποία υπήρξε επικοινωνία  με την κ. Γεννηματά.    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top