Άνδρες αλλεργικοί στον... έρωτα

Τι υποστηρίζουν Ολλανδοί επιστήμονες

Αν ο σύντροφός σας εμφανίσει συμπτώματα γρίπης μετά την ερωτική πράξη, τότε είναι αλλεργικός στον …έρωτα.

Αυτό υποστηρίζει ολλανδική έρευνα σύμφωνα με την οποία, ο πυρετός, η καταρροή, το υπερβολικό αίσθημα κόπωσης μετά την ερωτική πράξη συνδέονται πιθανόν με το «σύνδρομο μετα-οργασμικής ασθένειας». Που σημαίνει, σύμφωνα με τους επιστήμονες, ότι οι άνδρες που πάσχουν από αυτό το σύνδρομο έχουν αλλεργία στο σπέρμα και τα συμπτώματά του μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και ένα μήνα.

Η πάθηση πάντως, είναι άγνωστη στους περισσότερους γιατρούς, ενώ σύμφωνα με τους ολλανδούς μελετητές, αρκετοί άνδρες πο�� νιώθουν ότι έχουν το σύνδρομο, ντρέπονται και συνήθως αποφεύγουν να μιλάνε γι’ αυτό.

Οι ερευνητές μελέτησαν τις περιπτώσεις 45 ανδρών και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι περισσότεροι (88%) εμφάνιζαν θετική δερματική αντίδραση μετά την επαφή με το δικό τους σπέρμα, δηλαδή είχαν αλλεργική αντίδραση εξαιτίας μιας υπερ-αντίδρασης του ανοσοποιητικού συστήματός τους. Βέβαια υπάρχει λύση, όπως υπάρχει με όσους ταλαιπωρ��ύνται από... άλλου είδους αλλεργίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top