Ο δρόμος με τις περισσότερες στροφές στον κόσμο!

Έχει όριο ταχύτητας μόλις 8km/h

Αν ανήκετε σε αυτούς που ζαλίζονται από τις πολλές στροφές, καλό είναι αν βρεθείτε ποτέ στο San Fransisco να μην επιχειρήσετε να διασχίσετε με αυτοκίνητο την οδό Hyde και Leavenworth!

Ο λόγος είναι απλός! Η συγκεκριμένη οδός είναι γνωστή και ως «ο δρόμος με τις περισσότερες στροφές στον κόσμο»! Συνολικά αποτελείται από 8 συνεχόμενες στροφές, ενώ το όριο ταχύτητας είναι μόλις 8 km/h για τα αυτοκίνητα που τον διασχίζουν.
Όπως θα παρατηρήσετε και από τις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη οδός είναι ανηφορική και επιτρέπεται ΜΟΝΟ η κάθοδος των αυτοκινήτων καθώς βρίσκεται στην απότομη πλαγιά ενός λόφου. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δημιουργήθηκαν τόσες πολλές στροφές. Για να μειωθεί η κλίση του δρόμου.

Τουλάχιστον φρόντισαν να τον διακοσ��ήσουν με λουλούδια, παρτέρια και πολύ πράσινο! Έτσι εκτός από τους πιο… «στροφώδεις» δρόμους, παίζει να είναι και από τους πιο πράσινους!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top