Η Lady Gaga μηνύει ένα…παγωτό!

Γιατί η γνωστή τραγουδίστρια τα έβαλε με το «Baby Gaga»

Η Lady Gaga μηνύει ένα…παγωτό!
Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η ιδέα του επιχειρηματία Ματ Ο’ Κόνορ από το Λονδίνο να δημιουργήσει παγωτό από μητρικό γάλα, το οποίο ονομάζεται BabyGaga.Το star.gr έχει γράψει για την κυκλοφορία του παγωτού, αλλά και για την απόσυρσή του καθώς θεωρήθηκε επιβλαβές.

Ένα νέο εμπόδιο έρχεται τώρα για το συγκεκριμένο παρασκεύασμα, καθώς η γνωστή τραγουδίστρια της ποπ Lady Gaga, απειλεί με μήνυση τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας έχει στείλει ήδη επιστολή προς την εταιρεία Icecreamists, με την οποία ζητάει να αλλαχτεί η ονομασία του παγωτού. Η τραγουδίστρια εκτιμά ότι οι εμπνευστές της ιδέας εκμεταλλεύτηκαν την φήμη της και φοβάται ότι θα είναι κακό για την καριέρα της να συνδεθεί το όνομά της με ένα προϊόν που μπορεί να είναι ακατάλληλο για κατανάλωση.

Ο επιχειρηματίας Ματ Ο’ Κόνορ από την πλευρά του δηλώνει ότι δεν εμπνεύστηκε το όνομα του παγωτού από την τραγουδίστρια αλλά από τα πρώτα λόγια των μωρών που είναι «gaga». Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top