Γιαγιά ετών… 23!

Η μητέρα της έγινε προγιαγιά στα… 40!

Γιαγιά ετών… 23!

Ρίφκα Στανέσκου, ετών 23: Άλλες κοπέλες δεν έχουν ακόμη τελειώσει το Πανεπιστήμιο σε αυτή την ηλικία και η ίδια ήδη έχει εγγόνια! Η εν λόγω κυρία είναι η νεότερη γιαγιά στον κόσμο και είναι Ρομά από τη Ρουμανία!


Η Ρίφκα Στανέσκου έκανε το πρώτο της παιδί, τη Μαρία, στην ηλικία των 12 ετών. Η Μαρία, από την άλλη, είπε να σπάσει το… ρεκόρ της μαμάς της και να γεννήσει στα 11 της χρόνια κάνοντας την "μανούλα" τη νεότερη γιαγιά στην υφήλιο!


Η -δ��- μητέρα της Ρίφκα έγινε προγιαγιά στα 40 της!!


Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, η Ρίφκα δήλωσε πολύ χαρούμενη που έγινε τόσο νέα γιαγιά, αν και θα ήθελε η κόρη της να είχε ακολουθήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και να μην αφήσει το σχολείο.


Όπως τόνισε η ίδια, κλέφτηκε στα 11 της με έναν 13χρονο πωλητή κοσμημάτων, τον Ιονέλ Στανέσκου, καθώς φοβήθηκε ότι οι γονείς της θα την πάντρευαν με κάποιον που δεν ήθελε, με τον οποίο –μάλιστα- την είχα ήδη αρραβωνιάσει!


Όπως φαίνεται, σύντομα θα γίνει και η ίδια προγιαγιά, καθώς ο Ίων, ο εγγονός, ο οποίος είναι δύο ετών, είναι ήδη «αρραβωνιασμένος» με ένα 8χρονο κορίτσι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top