Τσακίρ κέφι σε κηδείες Γκανέζων μεταναστών στις ΗΠΑ

Τελευταίο αντίο στους νεκρούς με ένα μεγάλο πάρτι

Φορούν τα καλά τους και ετοιμάζονται για μία νυχτερινή έξοδο, με δυνατή μουσική, πολύ χορό, άφθονο ποτό και το κέφι να χτυπάει «κόκκινο». Γάμος, βάφτιση, γενέθλια; Τίποτα από τα παραπάνω. Το τρικούβερτο γλέντι έχει στηθεί για μία… κηδεία.

Μετανάστες από τη Γκά��α, στη Νέα Υόρκη, αποχαιρετούν τους δικούς τους ανθρώπους, χωρίς θλιβερές εκδηλώσεις, αλλά με ένα μεγάλο πάρτι μέχρι πρωίας. Συγγενείς, φίλοι καθώς και πρόσωπα παντελώς άγνωστα στον εκλιπόντα, ξεφαντώνουν με την ψυχή τους και αν θέλουν συνεισφέρουν με ένα ποσό της τάξεως των 50 έως 100 δολαρίων, στη μεταφορά της σορού στην Αφρική.

Τον τελευταίο καιρό, οι εκδηλώσεις αυτές, γίνονται όλο και πιο συχνά, ενώ υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα από επιχειρηματίες, φωτογράφους, μπάρμαν, ντι τζέι κλπ, που κάνει «χρυσές» δουλειές. Ειδικές αίθουσες εκκλησιών και άλλοι χώροι διαμορφώνονται κατάλληλα, το θρήσκευμα του νεκρού δεν παίζει ρόλο και επομένως όσοι πιστοί στο «πάρτι-μνημόσυνο»… προσέλθετε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top