H στιγμή που ο αφηνιασμένος ταύρος επιτίθεται σε γυναίκα

Bίντεο από όλο τον κόσμο που κόβουν την ανάσα

Ένας ταύρος  500 κιλών επιτίθεται με ορμή και τρυπά με τα κέρατά του την Χίλντα Τενόριο 32 ετών. Εκείνη χτυπά στον τοίχο της αρένας και σωριάζεται κάτω. Άλλοι ταυρομάχοι τρέχουν μαζί με τραυματιοφορείς και της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια μεταφέρεται σε νοσοκομείο όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι. Είναι η δεύτερη φορά που τραυματίζεται από επίθεση ταύρου. Πριν από εννέα χρόνια είχε χρειαστεί να κάνει 80 ράμματα.

Αυστρία: Σκάφη στις φλόγες

Τέσσερα τουριστικά σκάφη γίνονται παρανάλωμα του πυρός στη λίμνη Νέσιεντλ της Αυστρίας .Πυκνός καπνός υψώνεται στον ουρανό. Οι τοπικές αρχές δεν καταφέρνουν να σώσουν τίποτα και ερευνούν την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Βρετανία: Παράτολμοι οδηγοί σε δράση

Ρισκάρουν τη ζωή τους οδηγώντας τα αυτοκίνητά τους πάνω από άλλα παρκαρισμένα δίπλα δίπλα. Προσπαθούν να προσγειωθούν αφού τα πηδήξουν. Πολλοί όμως δεν τα καταφέρνουν. Όμως το διασκεδάζουν.

Ο Τόμπι Σαουθγκέιτ με ένα μικρό ροζ σαραβαλάκι τα κατάφερε. Προσγειώθηκε αφού πέρασε όλα τα αυτοκίνητα. Όταν όμως  ξαναπροσπάθησε...απέτυχε.

ΗΠΑ: Τρομακτική ασπραπή 

Μια γυναίκα στη Φλόριντα καταγράφει από το παράθυρο του σπιτιού της την τρομακτική στιγμή που μια αστραπή πέφτει ακριβώς έξω από το διαμέρισμά της. Για καλή της τύχη η γυναίκα δεν έπαθε τίποτα πέρα από τον τρόμο που έζησε.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top