Σερίφης...χορευτής

Αντί να μαλώσει τα παιδιά, το έριξε στον χορό

Μαύρα σύννεφα σκέπασαν τον ουρανό της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Τρίτης ενώ κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που κρύφτηκε το Empire State Building. Σφοδρές καταιγίδες δημιούργησαν κυκλοφοριακά προβλήματα, ενώ εντυπωσιακές εικόνες από το μετρό της μεγαλούπολης δείχνουν έναν καταρράκτη να πέφτει από την οροφή στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Αστυνομικός στο Las Vegas εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος και ανάδειξε το ταλέντο του

Τα παιδιά μιας οικογένειας στο Λος Άντζελες κάλεσαν κατά λάθος τον αριθμό έκτακτης ανάγκης. Ο αστυνομικός πήγε μέχρι εκεί για να καταλάβει το λάθος. Αντί να μαλώσει τα παιδιά, τους έμαθε κάποιες από τις χορευτικές του κινήσεις και χόρεψαν μαζί. Το βίντεο που κατέγραψε την αστεία και γλυκιά αυτή σκηνή έγινε αμέσως viral.

Βρετανός πιανίστας έπαιξε μουσική με έναν ελέφαντα

Η ιστορία ενός 62χρονου ελέφαντα που είναι τυφλός εδώ και αρκετά χρόνια συγκίνησε έναν πιανίστα. Έτσι έκανε αυτό το ταξίδι γιατί πίστευε πως λίγη κλασική μουσική θα βοηθούσε το ζώο. Έπαιξε ένα κομμάτι του Μπαχ, που ο ελέφαντας φαίνεται να απολαμβάνει στο βίντεο καθώς κουνιέται δεξιά και αριστερά σαν να χορεύει.

Αετός επιτέθηκε σε κοριτσάκι

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός σόου με τον εντυπωσιακό χρυσό αετό. Το πουλί μπέρδεψε το κοριτσάκι με το θήραμά του. Ο εκπαιδευτής του αετού έτρεξε αμέσως να σώσει το 8χρονο κορίτσι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με γρατζουνιές στην πλάτη.

Αρκούδα έκανε μπάνιο σε ιδιωτική πισίνα 

Στους 32 βαθμούς κελσίου η καφέ αρκούδα φαίνεται πως ζεστάθηκε και πήγε για ένα μπανάκι στην πρώτη πισίνα που βρήκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Καλιφόρνια. Οι αρχές για την προστασία άγριων ζώων έπιασαν αργότερα την αρκουδίτσα και τη μετέφεραν σε ασφαλές σημείο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top