Αυτά είναι τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου!

Eσύ ποιό θα διάλεγες για να πιείς το ποτό σου;

Αυτά είναι τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου!
Επιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Έχεις βαρεθεί τα «κλασσικά» μπαρ και ψάχνεις κάτι διαφορετικό; Το star.gr σου παρουσιάζει τα πιο περίεργα στέκια του κόσμου, αν και για να τα επισκεφθείς θα πρέπει να κάνεις ένα ταξιδάκι…

Ξεκινάμε με το «Edison Lounge» που μας ταξιδεύει… πίσω στο 1900! Μάλιστα, το όνομά του το χρωστάει στον Thomas Edison, τον «πατέρα» του φωνογράφου, ενώ το ντεκόρ του συνδυάζει θολωτά ταβάνια, λάμπες, βαλβίδες απελευθέρωσης ατμού και δερμάτινους καναπέδες. Αν βρεθείς στην Αμερική και το πάρεις απόφαση να πας, μην φορέσεις σορτσάκι, φανελάκι και, γενικά, οτιδήποτε αθλητικό, γιατί μέσα δεν θα μπεις. Καλό θα είναι να έχεις και λεφτά στο πορτοφόλι, γιατί ο Edison κοστίζει…

Για κάτι πιο… σύγχρονο υπάρχει στο Μαϊάμι το «Skyline», φτιαγμένο από μέρη ενός jumbo jet: αεροπορικές θέσεις, φτερά, έλικες, αλλά και η… μύτη του αεροσκάφους έχουν «καρφωθεί» στους τοίχους και το δάπεδό του! Μάλιστα, το εν λόγω μπαρ έχει και VIP, αποτελούμενο -από τι άλλο;- από τα απομεινάρια της πρώτης θέσης του αεροσκάφους. Το σέρβις είναι ντυμένο αλά αεροσυνοδοί και τα ονόματα των ποτών έχουν να κάνουν με τα αεροπλάνα, όπως π.χ. Turbulence, Red Eye και Mile High Club.

Και από τον αέρα… στη θάλασσα, με το «Smuggler’s Cove», το μπαρ που θυμίζει ναυάγιο. Μην νομίζεις ότι μιλάμε για οποιοδήποτε ναυάγιο – στην Πολυνησία «άραξε» το πλοίο και το μαγαζί είναι ο ναός του ρούμι, με αγαπημένο όλων το… πειρατικό, που συνδυάζει το δημοφιλές ποτό με φρέσκους χυμούς και αρωματικά από την Καραϊβική!

Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι, όμως, οπότε υπάρχει και μπαρ «γεννημένο» από τροχόσπιτο και άλλα ρυμουλκούμενα! Το «Trailer Park Lounge & Grill» παραπέμπει στην «χρυσή» εποχή του Elvis, ενώ έχει ψηφιστεί ως ένα από τα πιο κιτς μαγαζιά της Αμερικής, κάτι που το ίδιο θεωρεί… τιμή του και καμάρι του!

Για το τέλος σου άφησα κάτι πιο… χαρωπό: αν είσαι οικογενειάρχης και πας στην «Disney World», άσε τα παιδιά να παίζουν κι εσύ πήγαινε στο πίσω μέρος της: εκεί υπάρχει το «Penguin Pizz», ένα μπαρ εξολοκλήρου φτιαγμένο από πάγο, με την θερμοκρασία του να κυμαίνεται από -6 έως -2 βαθμούς! Μπορείς να κάτσεις το πολύ 45 λεπτά, φορώντας θερμικό παλτό και γάντια που σου δίνουν μπαίνοντας, ενώ must θεωρείται η άφθονη βότκα, που ρέει από ένα παγωμένο αγαλματίδιο πιγκουίνου (ευκαιρία; Αν ξαναγεμίσεις το ποτήρι σου, πληρώνεις τα μισά)!


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top