Ποιο σχήμα να δοκιμάσεις στο επόμενο μανικιούρ σου

Ο απόλυτος οδηγός για να ανακαλύψεις το δικό σου!

Σίγουρα γνωρίζετε τι είναι το τετράγωνο και το αμύγδαλο, πέρα από τις κλασικές ετυμολογικές τους έννοιες. Άραγε όμως τα ξέρετε όλα ώστε να  αποφασίσετε ποιο σχήμα θα δοκιμάσετε στο επόμενο μανικιούρ σας..; 

Ημιμόνιμο μανικιούρ: «Δυνητικά καρκινογόνο το φως από τα φουρνάκια νυχιών»

Δευτερόλεπτα αφότου καθίσετε στο νυχάδικο, είστε αναγκασμένες να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Τετράγωνο ή στρογγυλό; Αλλά δεν είναι πια τόσο απλό. Αυτές τις μέρες, τα σχήματα των νυχιών είναι πιο ποικίλα από ποτέ, χάρη στις επιρροές και στις διασημότητες που φορούν μια ποικιλία από σιλουέτες που δεν είναι παραδοσιακές. Δεν είναι πια μόνο η επιλογή του τέλειου χρώματος νυχιών ή η επίδειξη ενός funky σχεδίου, τα σχήματα των νυχιών είναι ο νέος παράγοντας όταν πρόκειται για ένα τέλειο μανικιούρ που αναδεικνύει τα χέρια! Η δοκιμή διαφορετικών σχημάτων νυχιών σίγουρα βοηθά για να βρούμε τι μας εξυπηρετεί και τι μας ταιριάζει. Ακριβώς όπως ο πειραματισμός με χρώματα που κανονικά δεν θα φορούσατε είναι γενναίος, το να βρείτε το τέλειο σχήμα των νυχιών σας μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και ενδυνάμωσης.

Σύμφωνα με τους ειδικούς nail artists υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα σχήμα νυχιών. Tο προσωπικό σας στυλ, τις προσωπικές σας προτιμήσεις και το επάγγελμά σας. Tο σχήμα των νυχιών σου πρέπει να βελτιώνει την εμφάνισή σου, να σε κάνει να νιώθεις όμορφα και να ταιριάζει στο στυλ σου! Οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά το να βρεις αυτό που σου πάει  είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Εάν θέλετε μια γρήγορη συμβουλή για να ανακαλύψετε πιο σχήμα νυχιών σας πάει, η μανικιουρίστα Deborah Lippmann λέει ότι το παν είναι να ακολουθείτε τα πετσάκια. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε το καλύτερο σχήμα για εσάς είναι να σπρώξετε τα πετσάκια και να δείτε το φυσικό σχήμα των νυχιών σας. Αυτό σας δίνει το πιο φυσικό μακρύ νύχι και είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε το καλύτερο προσωπικό σας σχήμα νυχιών.

Βρισκόμαστε τώρα στο σημείο όπου περισσότερα σχήματα νυχιών από δάχτυλα, επομένως μπορεί να είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις επιλογές, πόσο μάλλον να διαλέξουμε μία. Γι' αυτό, καθίστε αναπαυτικά και διαλέξτε αυτή που θα ανεβάσει το μανικιούρ σας σε άλλο επίπεδο. 

Velvet Nails: Το μανικιούρ που χαρίζει luxury αέρα!

Καλό θα ήταν να δοκιμάζετε ένα νέο σχήμα νυχιών κάθε λίγους μήνες γιατί ποτέ δεν ξέρεις, πότε, ποιο μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο σας! 

Τετράγωνο

Το τετράγωνο σχήμα των νυχιών είναι αρκετά αυτονόητο. Τα τετράγωνα νύχια είναι επίπεδα στην κορυφή με ίσιες, έντονες γωνίες.Δεν στενεύουν και είναι ένα δημοφιλές σχήμα για όσους έχουν κοντά νύχια ή μακριά και στενά. Τα τετράγωνα νύχια φαίνονται συνήθως κομψά και καθαρά ακόμα και με χαμηλή συντήρηση και δείχνουν εκπληκτικά με ένα έντονο χρώμα.

Στρογγυλό

Το κλασικό στρογγυλό σχήμα είναι ένα άλλο αγαπημένο για όσες προτιμούν να κρατούν κοντά τα νύχια τους . Αν νιώθετε ότι έχετε πιο κοντά δάχτυλα, μπορεί να είναι πιο πιθανό να επιλέξετε ένα στρογγυλό νύχι καθώς μπορεί να επιμηκύνει τα δάχτυλα.  Όπως τα τετράγωνα νύχια, έτσι και τα στρογγυλά νύχια ξεκινούν με ίσιες πλευρές αλλά καμπυλώνουν στις άκρες για να ακολουθήσουν το φυσικό σχήμα της άκρης του δακτύλου. Αν θέλετε να είστε τολμηρές με το χρώμα αλλά δεν είστε σίγουρες για το σχήμα,τότε το  στρογγυλό σχήμα νυχιών είναι μια safe επιλογή. Φαίνονται πραγματικά υπέροχα με οποιαδήποτε απόχρωση βερνικιού έχετε τη διάθεση.

Τετράγωνα+οβάλ= Squoval

Τα τετράγωνα οβάλ νύχια είναι τέλεια αν σας αρέσει η τετράγωνη βάση αλλά μισείτε τις αιχμηρές γωνίες. Ενώνει τα καλύτερα μέρη τετράγωνων νυχιών και οβάλ νυχιών. Αυτό το κλασικό, υβριδικό σχήμα είναι παγκοσμίως αγαπητό και ταιριάζει σε όλους. Ωστόσο, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για όσους έχουν μεγαλύτερα, μακρύτερα νύχια επειδή βοηθά στην εξισορρόπηση της όψης των φαρδιών νυχιών.

Οβάλ

Ναι, τα στρογγυλά νύχια διαφέρουν από τα οβάλ. Να πώς! Τα οβάλ νύχια λιμάρονται προς τα κάτω στα πλάγια εκτός από τις άκρες. Η καμπυλότητα είναι πιο ακραία, επομένως τείνει να κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται λίγο μακρύτερα. Κλασική επιλογή, το οβάλ σχήμα θα επιμηκύνει επίσης το νύχι για να δώσει την ψευδαίσθηση του μήκους..Το οβάλ σχήμα νυχιών είναι ιδιαίτερα υπέροχο αν θέλετε να προσθέσετε ένα ωραίο nail art

Αμύγδαλο

Ψάχνετε για ένα σούπερ λαμπερό σχήμα νυχιών; Τότε το σχήμα αμυγδάλου είναι για σένα. Όπως τα οβάλ νύχια, έτσι και τα νύχια αμυγδάλου λιμάρονται κατά μήκος των πλευρών. Το τοίχωμα του νυχιού είναι κωνικό για να καταλήγει σε μια στρογγυλή κορυφή, παρόμοια με το σχήμα ενός πραγματικού αμυγδάλου. Τα φυσικά νύχια είναι συχνά πολύ αδύναμα για να κρατήσουν αυτή τη δομή από μόνα τους, επομένως τα περισσότερα μανικιούρ αμυγδάλου ενισχύονται με gel, τεχνητές συνθέσεις ή ημινόνιμα βερνίκια. 

Στιλέτο

Ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά σχήματα νυχιών που μπορείτε να επιλέξετε, τα νύχια στιλέτο είναι κατάλληλα για ειδικές εμφανίσεις. Η διαμόρφωση αυτής της αιχμηρής εμφάνισης ξεκινά δημιουργώντας ένα πιο μυτερό αμύγδαλο και τελειώνει σε ένα πολύ πιο αιχμηρό σημείο με μια πιο φαρδιά βάση. Αυτό το σχήμα χρειάζεται συχνή συντήρηση, αλλά μπορεί να αναδείξει τη δημιουργικότητα με χρώμα, τέχνη και ιδιαίτερη υφή.

Μπαλαρίνα

Τα νύχια της μπαλαρίνας,είναι τα αγαπημένα της Kylie Jenner. Το σχήμα είναι ουσιαστικά το ίδιο με ένα νύχι στιλέτο, αλλά με μια τετράγωνη άκρη αντί για μια μυτερή άκρη που μοιάζει με το σχήμα της πουέντ μιας μπαλαρίνας. Αυτό το σχήμα προσφέρει το μήκος ενός νυχιού στιλέτο χωρίς την έντονη δραματική και ίσως ελαφρώς άβολη άκρη. 

Συντάκτης:allyou team 

Πηγή:www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top