3 χρήσιμα tips για να αντέξει η επιδερμίδα σου στο κρύο

Μάθε πώς πρέπει να τη φροντίσεις

Tο κρύο μας βάζει σε μια διαδικασία αθεώρησης του τι θα φορέσουμε σε καθημερινή βάση αλλά και του πώς θα φροντίσουμε την επιδερμίδα μας, για να είναι υγιής και να την προστατεύσουμε από τις επιπτώσεις από την πτώση της θερμοκρασίας. Ποια είναι τα καλυτερα tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε; Οι απαντήσεις παρακάτω!

Lopez: Αυτό το μακιγιάζ μπορείς να το κάνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Πρόσθεσε την καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης προϊόντα των οποίων οι συνθέσεις είναι πλουσιότερες σε ότι αφορά στα ισχυρά συστατικά τα οποία όχι μόνο θα ενυδατώνουν αλλά και θα προσφέρουν θρέψη στην επιδερμίδα σου, προστατεύοντας την από το κρύο.

Θέλεις να έχεις λιγότερες ρυτίδες; Πέτυχε το με φυσικό τρόπο

Εμπιστεύσου τη δύναμη των face oils. Αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα skincare είναι πλούσια σε στοιχεία τα οποία χαρίζουν λάμψη, ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα. Βάλε δυο σταγόνες από το προϊόν στην κρέμα νυκτός σου και η επιδερμίδα σου το επόμενο πρωί θα είναι σαν μωρού.

Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις αντηλιακό όλο το χρόνο, ακόμα και τις ημέρες με συννεφιά και πολύ κρύο. Αυτό το προϊόν είναι must για την αντιγήρανση και την υγιή όψη της επιδερμίδας σου.

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top