Με τι να συνδυάσετε τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια σας; Ανακαλύψτε 6 ιδέες

Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και στιλάτα

Γυναικεία Sneakers

Τα αθλητικά παπούτσια έκαναν την εμφάνιση τους στην αγορά τον 19ο αιώνα. Από τα πρώτα κομμάτια που κατασκευάστηκαν έως και σήμερα, η βιομηχανία των αθλητικών παπουτσιών έχει αλλάξει ραγδαία. Όταν πρόκειται για το ντύσιμο μας, τα παπούτσια αποτελούν σημαντικό κομμάτι του στυλ μας και μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στο σύνολο μας.

Και ποια γυναίκα δεν έχει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια στη συλλογή της; Σίγουρα είναι άνετα και ευκολοφόρετα, αλλά πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε με το υπόλοιπο ντύσιμο μας;

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε 6 ιδέες ντυσίματος για να συνδυάσετε τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια σας, ανεξάρτητα από την περίσταση.

Είναι τα γυναικεία αθλητικά κατάλληλα για την δουλειά;

Πολλές εταιρείες έχουν αποδεχθεί πλέον τα αθλητικά παπούτσια ως μια αποδεκτή επιλογή για την εργασία ενώ άλλες μπορεί να έχουν πιο αυστηρούς κανόνες ένδυσης. Όμως σε γενικές γραμμές, τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια μπορούν να συνδυαστούν με επαγγελματικά ρούχα για να δημιουργήσουν ένα άνετο και στυλάτο ντύσιμο. 

Ανάλογα με το dress code στο γραφείο σας, μπορείτε να ενσωματώσετε τα αθλητικά σας παπούτσια στο ντύσιμό σας. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν δύο ιδέες ντυσίματος για τη δουλειά με γυναικεία αθλητικά παπούτσια:

  • Συνδυάστε τα γυναικεία αθλητικά σας παπούτσια με ένα blazer, ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι ή μια φούστα. Αυτό το ντύσιμο μπορεί να είναι κατάλληλο για μια επαγγελματική εμφάνιση όπου απαιτείται το ντύσιμο σας να είναι πιο στυλάτο και κομψό.
  • Αν η εταιρεία σας έχει πιο χαλαρούς κανόνες ένδυσης, μπορείτε να συνδυάσετε τα γυναικεία αθλητικά σας παπούτσια με ένα τζιν και ένα t-shirt, ή ένα casual πουκάμισο. Επιλέξτε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια σε έντονο χρώμα, όπως κόκκινο ή μπλε, για να προσθέσετε λίγο χαρακτήρα στο ντύσιμό σας.

Αν πιστεύετε πως δεν διαθέτετε τα κατάλληλα παπούτσια για ένα σύνολο γραφείου, ρίξτε μια ματιά στις προσφορές σε γυναικεία αθλητικά παπούτσια. Εκεί, σίγουρα θα ανακαλύψετε το ιδανικό ζευγάρι για εσάς. 

Συνδυάζονται τα γυναικεία αθλητικά με φόρεμα;

Για μερικές γυναίκες, η σκέψη να συνδυάσουν φόρεμα με αθλητικά παπούτσια μπορεί να είναι αποτρεπτική. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δημιουργήσει ένα αρκετά ενδιαφέρον στυλ. Ας δούμε μερικές ιδέες για το πως να συνδυάσετε τα γυναικεία αθλητικά σας με ένα φόρεμα:

  • Midi φόρεμα με λευκά αθλητικά παπούτσια: Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ χαλαρό και καλοκαιρινό στυλ. Προσθέστε μια μικρή τσάντα ώμου και αξεσουάρ σε χρυσό χρώμα για μια πιο κομψή πινελιά.
  • T-shirt φόρεμα με chunky sneakers: Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να απογειώσει το στυλ σας. Προσθέστε ένα denim jacket και μια μεγάλη τσάντα για ένα πιο άνετο σύνολο.

Πώς μπορείτε να συνδυάσετε τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια σας για ένα casual ντύσιμο;

Όταν πρόκειται για ένα casual ντύσιμο με γυναικεία αθλητικά παπούτσια, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα συνδυάσετε με άλλα κομμάτια του ντυσίματός σας. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

  • Συνδυάστε τα γυναικεία αθλητικά σας με ένα skinny τζιν και ένα t-shirt για ένα άνετο και κομψό ντύσιμο. Προσθέστε ένα δερμάτινο μπουφάν ή ένα denim jacket για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.
  • Για ένα πιο girly σύνολο, μπορείτε να φορέσετε τα γυναικεία αθλητικά σας παπούτσια με ένα φλοράλ φόρεμα. Επιλέξτε ένα φόρεμα μήκους μέχρι το γόνατο και με μανίκια τριών τετάρτων για να δημιουργήσετε μια εξαιρετική εξισορρόπηση με τα αθλητικά σας παπούτσια. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το ντύσιμο σας με ένα denim jacket ή μια μακριά πλεκτή ζακέτα.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top