Αυτό είναι το λάθος στο μακιγιάζ που κάνουν όλες οι νύφες

Ο make-up artist της Meghan Markle αποκαλύπτει

Νυφικό Μακιγιάζ: Το Λάθος Που Πρέπει Να Αποφύγεις

Στο πελατολόγειό του φιγουράρουν ονόματα όπως αυτό της Jessica Alba και της Meghan Markle. Μάλιστα όσον αφορά τη δεύτερη τον εμπιστεύτηκε και για το γαμήλιο πριγκιπικό μακιγιάζ της.

Πώς είναι 10 Ελληνίδες celebrities χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Ο Daniel Martin είναι από τους πιο καταξιωμένους celebrity makeup artist κι αυτός που βρισκόταν πίσω από το υπέροχο μακιγιάζ της Δούκισσας του Σάσεξ στον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Αυτό είναι το λάθος στο μακιγιάζ που κάνουν όλες οι νύφες

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Daniel Martin ρωτήθηκε για το λάθος που ο ίδιος πιστεύει ότι κάνουν όλες οι νύφες στο μακιγιάζ του και η απάντησή του ήταν απόλυτα ειλικρινής «Contouring. Χαλαρώστε, κορίτσια... Σκέψου τι ώρα παντρεύεσαι. Εάν κάνεις πολύ contouring, σκέψου ότι μπορεί να δείχνεις σαν τρελή στις 2 το πρωί», συμβουλεύει. «Το ότι είναι η μεγάλη σου μέρα, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να κάνεις μακιγιάζ για κόκκινο χαλί. Νομίζω ότι επειδή είναι τάση και οι celebrities το κάνουν, ο κόσμος αισθάνεται ότι πρέπει να το κάνει», συμπληρώνει.

Φτιάξε τη δική σου παλέτα σκιών - Δες πώς θα το κάνεις

Αυτό είναι το λάθος στο μακιγιάζ που κάνουν όλες οι νύφες

Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν μας αρέσει το contouring και όσο κι αν δείχνουμε όμορφες και με αδύνατο πρόσωπο τη στιγμή που το εφαρμόζουμε, μέσα στην ημέρα οι σκούρες σκιάσεις αλλοιώνονται και χαλάει το μακιγιάζ μας, γεγονός που μας κάνει εκτός των άλλων να δείχνουμε και μεγαλύτερες. Αν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι σκέφτεσαι να παντρευτείς συμβουλεύσου την makeup artist σου πριν προβείς σε υπερβολές. Και με τον ήλιο και την υγρασία που επικρατεί στην Κύπρο -ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να παντρευτείς καλοκαίρι- έχεις ένα σοβαρό λόγο να ακολουθήσεις την συμβουλή του Daniel Martin. 

Εάν πάλι είσαι φανατική του της συγκεκριμένης τεχνικής, ο Martin προτείνει να το αφήσεις για το βράδυ ή να προσλάβεις έναν επαγγελματία που θα ξέρει πώς να το κάνει σωστά.

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top