Δοκίμασε τα πιο trendy hair looks του Χειμώνα για να είσαι TREStylish!

Ανακάλυψε το TRESemmé, τη σειρά προϊόντων που λατρεύουν τα μοντέλα του GNTM

TRESemmé

O Χειμώνας πλησιάζει γοργά και εσύ θες να τον υποδεχτείς με υγιή και μεταξένια μαλλιά αλλά και με hair looks που θα κάνουν τη διαφορά;

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου τις πιο trendy τάσεις που βλέπεις στις πασαρέλες αλλά και στα πλατό του GNTM; Δε χρειάζεται να είσαι hair expert για να το καταφέρεις. Το μόνo που χρειάζεσαι είναι λίγες δόσεις από το προσωπικό σου στιλ και φυσικά τα προϊόντα περιποίησης και styling του TRESemmé που θα σου δώσουν επαγγελματικό αποτέλεσμα… στο σπίτι! 

Άλλωστε όσο μπαίνουμε στην καρδιά του Χειμώνα, μας κλείνει το μάτι και το νέο έτος. Ό,τι πιο ιδανικό λοιπόν είναι να σε βρει ο νέος χρόνος με TREShiny & TREStylish μαλλιά για να κάνεις λαμπερές εμφανίσεις και το ’22!

Σκρολάρεις στο Instagram και «κολλάς» με τα υγιή μαλλιά των celebrities και τα εντυπωσιακά τους χτενίσματα; Βλέπεις GNTM και θες να δοκιμάσεις και εσύ τα hair looks των μοντέλων στον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό ομορφιάς; Τότε δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις το TRESemmé, τη σειρά περιποίησης μαλλιών και styling επαγγελματικών προδιαγραφών, που έχει έρθει στην Ελλάδα για να σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση βάζοντας πάντα την προσωπική σου πινελιά.

Είτε λοιπόν θες να πετύχεις έναν κότσο μπαλαρίνας, είτε ένα sleek ponytail με ένα εντυπωσιακό twist, η απάντηση βρίσκεται στα προϊόντα TRESemmé, τα οποία διατηρούν την πρωτιά στη δημιουργία των πιο καυτών τάσεων της σεζόν. 

Αν πάλι είσαι λάτρης του Glam rock vibe, του remix on a classic look ή ενός εντυπωσιακού messy ban και πάλι το TRESemmé, σου δίνει τη λύση και το επαγγελματικό αποτέλεσμα… στα χέρια σου, χαρίζοντάς σου την εμπειρία και την ποιότητα του κομμωτηρίου στο σπίτι! 

Ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα, δε χρειάζεται να ανησυχείς γιατί το TRESemmé έχει φροντίσει και γι΄αυτό, προτείνοντάς σου τη σειρά Biotin, με premium προϊόντα περιποίησης μαλλιών τα οποία ενυδατώνουν εξωτερικά και εσωτερικά την τρίχα, χαρίζοντας στα μαλλιά σου την προστασία που τους αξίζει αλλά και την απαραίτητη λάμψη για να έχεις δικαίωμα κι εσύ στα πιο hot-hair trends.

Θες απαλά και λεία μαλλιά; Δοκίμασε τη σειρά  Keratin Shine με Κερατίνη και έλαιο Marula του TRESemmé

H σειρά TRESemmé Keratin Shine φέρνει στο προσκήνιο μία μοναδική καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους 72 ώρες ελέγχο κατά του φριζαρίσματος. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, τα προϊόντα της σειράς Keratin Shine σου χαρίζουν 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα, για μαλλιά μεταξένια απαλά και με φυσική κίνηση. Στη σειρά θα βρεις σαμπουάν και conditioner, λάδι μαλλιών αλλά και μάσκα μαλλιών για απαλά και λεία μαλλιά που δε φριζάρουν.

Θες λάμψη σε βαμμένα μαλλιά; Τότε η σειρά Keratin Colour του TRESemmé είναι αυτό που ψάχνεις

Θέλεις να δώσεις λάμψη στα βαμμένα μαλλιά σου; Το σαμπουάν και το conditioner της σειράς TRESemmé Keratin Colour λειαίνουν τα φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ παράλληλα κάνουν το χρώμα των μαλλιών σου να φαίνεται πιο λαμπερό. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο από το Μαρόκο χαρίζουν ζωντάνια και λάμψη στα βαμμένα μαλλιά. 

Έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά; Δοκίμασε τη Σειρά Σειρά Biotin + Repair 7 με Βιοτίνη και Σύμπλεγμα Μορίων του TRESemmé

Αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά, τότε η σειρά TRESemmé Biotin + Repair 7 είναι ιδανική για εσένα! Εμπλουτισμένη με Βιοτίνη επανορθώνει ορατά τα μαλλιά από κάθε φθορά, αναδομώντας την τρίχα όπου χρειάζεται περισσότερο. Χάρη σε αυτήν τη σειρά, επανέρχεται η λάμψη των μαλλιών σου αφού προστατεύει και αναδομεί από 7 τύπους φθοράς από την πρώτη κιόλας χρήση. Ανακάλυψε το σαμπουάν και το conditioner TRESemmé Biotin + Repair 7, το προστατευτικό σπρέι θερμότητας TRESemmé Biotin + Repair  7 και την μάσκα μαλλιών TRESemmé Biotin + Repair 7 και χάρισε θρέψη, λάμψη και αναδόμηση στα μαλλιά σου. 

Tα μαλλιά σου είναι ξηρά; Ανακάλυψε τη Σειρά Botanique Nourishing με Καρύδα και Αλόη του TRESemmé

Χάρη στη σειρά TRESemmé Botanique έχεις τη δύναμη της φύσης και της επαγγελματικής εξειδίκευσης στα χέρια σου. Το TRESemmé έχει συνδυάσει επαγγελματικές συνθέσεις με φυσικά συστατικά, όπως το μείγμα γάλακτος καρύδας και αλόης, για να δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων που θρέφουν και ενυδατώνουν την τρίχα. Χωρίς χρωστικές, σιλικόνες και με λιγότερα θειικά άλατα, η σειρά TRESemmé Botanique κρατά τα μαλλιά σου όμορφα και ενυδατωμένα καθημερινά. Στη σειρά θα βρεις ένα σαμπουάν και conditioner για απαλό καθαρισμό και εντατική θρέψη

Λατρεύεις τα πυκνά και με όγκο μαλλιά; Η Σειρά Collagen + Fullness με Κολλαγόνο και Γλυκερίνη του TRESemmé είναι αυτό που ψάχνεις

Η σειρά TRESemmé Collagen+ Fullness system με εκχύλισμα Kολλαγόνου με γλυκερίνη διεισδύει μέσα στην τρίχα και κάνει τα μαλλιά σου ορατά πιο πυκνά και με όγκο. Ξεκίνησε με το σαμπουάν Collagen+ Fullness με τεχνολογία MICELLAR για απαλό καθαρισμό των μαλλιών και στη συνέχεια χρησιμοποίησε το conditioner της σειράς. 

Θες να δοκιμάσεις τα πιο trendy hair looks; Δοκίμασε τη Λακ Extra Hold & Freeze Hold του TRESemmé για δυνατό και  πολύ δυνατό κράτημα

Στη νέα σειρά TRESemmé θα βρεις και ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα styling επαγγελματικών προδιαγραφών. Τίποτα δε θα χαλάσει το hair look με αυτές τις δύο λακ αφού η σύνθεσή τους σου εξασφαλίζει αντοχή του look στην υγρασία και έλεγχο των φριζαρισμένων μαλλιών για 24 ώρες. Επίλεξε τη λακ Extra Hold για δυνατό κράτημα και την Freeze Hold για πολύ δυνατό κράτημα και μαγνήτισε τα βλέμματα. Φυσικά και οι δύο στεγνώνουν γρήγορα, ενώ αφαιρούνται εύκολα με το χτένισμα!

Zητάς όγκο και ενυδάτωση στα μαλλιά; Δοκίμασε τον αφρό μαλλιών Volume & Lift για όγκο του TRESemmé

Χρησιμοποίησε τον αφρό μαλλιών Volume & Lift στις ρίζες των μαλλιών σου για επιπλεόν όγκο και μαλλιά ενυδατωμένα. Παράλληλα σου προσφέρει 24ωρη προστασία από τις κλιματικές συνθήκες και τη θερμότητα από το πιστολάκι.

Θες να κάνεις πιστολάκι ή ψαλίδι προστατεύοντας τα μαλλιά σου; Αγόρασε το σπρέι κατά της θερμότητας Keratin Shine Defense με Κερατίνη του TRESemmé

Προστάτευσε τα μαλλιά σου από τις επιπτώσεις του στεγνώματος και του styling και χάρισε τους λάμψη! Με το σπρέι κατά της θερμότητας Keratin Shine Defense με Κερατίνη δίνεις στο χτένισμα σου λάμψη και έλεγχο από το φριζάρισμα για 72 ώρες.

Αν θες να ανακαλύψεις όλα τα προϊόντα επαγγελματικών προδιαγραφών του brand TRESemmé και να βρεις αυτά που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες σου, ακολούθησε το TRESemmé:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top