Αυτό είναι το μυστικό για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σου

Η hair expert της Kendall Jenner αποκαλύπτεται...

Μαλλιά

Στην ατζέντα της θα πετύχεις όλα τα «it» girls του Χόλιγουντ, από τις αδελφές Kardashian/Jenner μέχρι τις Hadids, την Chrissy Teigen και την Emily Ratajkowski. Η Jen Atkin κατάφερε να καθιερωθεί ως η πιο πιο επιδραστική hairstylist στον κόσμο σύμφωνα με τους New York Times και κάθε συμβουλή της μάς είναι χρήσιμη.

Ενυδατωμένη στις διακοπές; Δες πώς να το πετύχεις!

Η ίδια μάλιστα έχει έρθει πολλές φορές αντιμέτωπη με το πρόβλημα τους φριζαρίσματος εξαιτίας της υγρασίας στο LA, και ειδικά σε ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες μαλλιά που μοιάζουν εντελώς απροστάτευτα όταν εκτίθενται σε συνθήκες καλοκαιρινού.

«Έχω κάποιες φυσικά DIY στα οποία ορκίζομαι», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Απλώστε μια γενναία ποσότητα έλαιου καρύδας στα μαλλιά σας και κοιμηθείτε με αυτό ή αφήστε το για μερικές ώρες μέσα στη μέρα να δράσει – θα προσφέρει ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά, και θα αντισταθμίσει τις επιπτώσεις της υγρασίας. Επίσης, τα αβοκάντο δεν είναι μόνο για φάγωμα, κάνουν θαύματα στα μαλλιά. Απλά λιώστε δύο ώριμα αβοκάντο σε ένα μπωλ μέχρι να αναμειχθούν καλά και κάντε μασάζ με αυτή την «πάστα» στα μαλλιά σας, φορέστε ένα σκουφάκι μπάνιου και αφήστε τη για 15-20 λεπτά – voila!» είπε η Atkin.

Aυτό είναι το πιο άσχημο σχήμα νυχιών! 

Όσο για το ένα προϊόν που πρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε, ήταν κατηγορηματική: «Χρησιμοποιείτε ΠΑΝΤΑ ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν! Αυτό δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ από τη UV ακτινοβολία και ενυδατώνει τα μαλλιά την ίδια στιγμή».

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top