KLOSTI: Yπέροχα δώρα εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι!

Εντυπωσιακές τσάντες, παρεό και κοσμήματα

KLOSTI

Η ομορφότερη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι είναι εδώ και το KLOSTI υπόσχεται να το κάνει ακόμα πιο όμορφο!

Η φετινή συλλογή του KLOSTΙ εμπνέεται από τον ελληνικό ήλιο και το γαλάζιο της θάλασσας και είναι μοναδική! Έλα να την ανακαλύψουμε μαζί – τσάντες σε διάφορα μεγέθη, υπέροχα παρεό και πρωτότυπα κοσμήματα για να βρεις ό,τι θες για τον εαυτό σου αλλά, για τα παιδιά αλλά και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Φόρεσε ψηλόμεσο μαγιό και γίνε το απόλυτο beach girl!

Για αρχή ξεχωρίζουμε τις υπέροχες καλοκαιρινές τσάντες! Κρατιούνται εξίσου εύκολα στην πόλη και στην παραλία χάρη στα κομψά τους σχέδια και την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων τους! Με πολυτελείς λεπτομέρειες όπως οι δερμάτινες χειρολαβές οι tote bags την ιδανική επιλογή για εμάς αλλά και για δώρο γενεθλίων ή γιορτής στις αγαπημένες μας φίλες!

Η υπέροχη tote bag με τα κοράλλια μαγνητίζει τα βλέμματα – την βλέπεις εδώ!

Για ένα ολοκληρωμένο look συνδυάζεται υπέροχα με την πετσέτα και το καπέλο της!

Για τις απογευματινές βόλτες στο νησί αλλά και τις βραδινές εξόδους στην πόλη, οι pochettes είναι ιδανικές καθώς χωρούν όλα τα απαραίτητα!

Η pochette Bianca Nera είναι μεγάλη σε μέγεθος για όλα τα απαραίτητα!

Πέρα από τις υπέροχες τσάντες, στο KLOSTI θα βρεις και εντυπωσιακά καλοκαιρινά κοσμήματα! Η νέα συλλογή του KLOSTI με τα ματάκια σε ροζ και κίτρινο χρύσωμα είναι μοναδική.

Το υπέροχο δαχτυλίδι ματάκι το βλέπεις εδώ!

Απόλυτα καλοκαιρινό, το βραχιόλι το βλέπεις εδώ! Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top