Πώς να παραμείνει σταθερό το κραγιόν σου κάτω από τη μάσκα

O makeup artist, της Michelle Obama, Carl Ray, μόλις αποκάλυψε χρήσιμα tips

Michelle Obama

Πόσες φορές σου έτυχε να θες να πας μια επίσκεψη στην κολλητή σου στα πλαίσια των κανόνων του lockdown και να θες να νιώσεις λίγο περιποιημένη φορώντας το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν...

Το θέμα είναι ότι προηγουμένως θα πρέπει να περάσεις από το supermarket, όπου και επιβάλλεται να φορέσεις την μάσκα σου, και τότε το κραγιόν που με τόσο μεράκι επιμελήθηκες στα χείλη σου έχει όοοολο φύγει και το χειρότερο έχει πασαλειφτεί στο πρόσωπό σου και στη μάσκα.

Για να αποφύγουμε αυτό το faux pas ο makeup artist της Michelle Obama, που πιθανό έχει ερωτηθεί πολλές φορές γι' αυτό μέσα από τα social media αποφάσισε να αποκαλύψει στον προσωπικό του λογαριασμό το τρικ ώστε να παραμείνει σταθερό το κραγιόν μας κάτω από την μάσκα προστασίας.

 

Ο Carl Ray προτείνει να ξεκινήσουμε με απολέπιση και ενυδάτωση των χειλιών. «Τα χείλη μας δεν μένουν από μόνα τους απαλά και λεία ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του χειμώνα, που υποφέρουμε από την εποχιακή ξηρότητα».

Νιώθεις το πρόσωπό σου να σε «τραβάει»; Τι να κάνεις

Στη συνέχεια, μας προτείνει να εφαρμόσουμε ένα primer χειλιών ή concealer σε όλη την επιφάνεια για να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση για άψογη κάλυψη και μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα του χρώματος.

Συνέχισε με ένα μολύβι χειλιών σε όλη την επιφάνεια και έπειτα εφάρμοσε το κραγιόν. Τέλος, πιέστε τα ελαφρά με ένα χαρτομάντιλο.

Τέλος, και αυτό είναι το μυστικό για να παραμείνει το κραγιόν στη θέση του, ρίξε πάνω στο χαρτομάντιλο ελάχιστη ποσότητα πούδρας, πριν το πιέσεις ελαφρά στα χείλη. Η πούδρα θα απορροφήσει την υγρασία και θα κάνει το κραγιόν πιο σταθερό.

 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:Mylife.com.cy

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top