The Queen’s Gambit podcast: Style edition

Με «αέρα» από τα '60s

The Queen’s Gambit Podcast

Η σειρά-φαινόμενο του Netflix, που κέρδισε το ενδιαφέρον 62 εκατομμυρίων θεατών και ξανάφερε το σκάκι στο προσκήνιο, είναι στο επίκεντρο αυτού του επεισοδίου το podcast #Στυλ.

Το σκάκι, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα σκηνικά, τα κοστούμια και το ιδιαίτερο στυλ της πρωταγωνίστριας, που την έκανε style icone είναι τα θέματα που συζητά η Κορίνα Βρούσια με δύο ανθρώπους που ξεχωρίζουν για το ταλέντο και την αισθητική τους: την Ελένη Στασινοπούλου, δημοσιογράφο μόδας και διευθύντρια σύνταξης στα sites των Αττικών Εκδόσεων και τον Γιώργο Ανθουλάκη, σύμβουλο επικοινωνίας και εικόνας της εταιρείας Κορρές.

«Εικόνα και ουσία πηγαίνουν χέρι-χέρι στο Queen’s Gambit, που βασίστηκε σε ένα πολύ πρωτότυπο θέμα» σημειώνει η Ελένη Στασινοπούλου, και αναλύει τις παραμέτρους της επιτυχίας της σειράς, την παραγωγή, τα προσεγμένα locations, τα κοστούμια.

«Η σειρά με γύρισε στα sixties και στην παιδική ηλικία μου, όπου το σκάκι ήταν πολύ trend και ο Κασπάροφ ένα είδωλο», τονίζει ο Γιώργος Ανθουλάκης, δηλώνει φαν της σειράς και πιστεύει ότι η επιτυχία της οφείλεται και στο γιατί ξυπνάει συναισθήματα που είναι λίγο ξεχασμένα.

Η μόδα, το στυλ, η αισθητική και η βασίλισσα του σκακιού που υποδύεται με μαγνητικό τρόπο η 24χρονη Άννα Τέιλορ-Τζόι, είναι το θέμα του The Queen’s Gambit podcast - style edition.

PODCAST Μόδας

μόδα podcast stargr

Φωτο: Αλέξανδρος Μακρής

Ακούστε το podcast εδώ:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top