Victoria Beckham: Το αγαπημένο της γιορτινό outfit για εργασία από το σπίτι

H Queen της μόδας μόλις μας σύστησε το look που ξεχωρίζει η ίδια

Victoria Beckham

Με τις φετινές γιορτές να μοιάζουν διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά, η Victoria Beckham αφήνει πίσω τα glam φορέματα για το ιδανικό σύνολο που μπορούμε να φορέσουμε αυτές τις ημέρες κάνοντας χριστούγεννα στο σπίτι.

Και η ίδια όπως και ο περισσότερος κόσμος διανύει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι και αφού μας έδειξε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram το στυλ που επιλέγει η ίδια για τηλεργασία, αποφάσισε να επιλέξει και ένα look που δίνει μια γιορτινή διάθεση σ' αυτές τις ιδιαίτερες μέρες.

Όπως φρόντισε να μας ενημερώσει η ίδια πρόκειται για ένα look από την Pre Spring/Summer 2021 συλλογή της εμπνευσμένο από το γκλαμ των 70s που δίνει το τέλεια γιορτινή δόση στην διάθεσή μας αυτή την περίοδο.

Το πολύχρωμο πουλόβερ είναι ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια, επειδή είναι την ίδια στιγμή γιορτινό χωρίς να δείχνει υπερβολικό και συνδυάζεται τέλεια με το συγκεκριμένο τζιν.

Εμείς πάντως λέμε να ακολουθήσουμε την στιλιστκή συμβουλή της και να προσθέσουμε αυτές τις ημέρες στην at-home συλλογή μας ένα λαμπερό πουλόβερ για τις μέρες των χριστουγέννων για να τονώσουμε την γιορτινή μας διάθεση μένοντας σπίτι.

 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή: mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top