Wide leg παντελόνι: Η τάση του φετινού χειμώνα!

Αν σκέφτεσαι να κάνεις αγορές πρόσθεσέ το στο καλάθι σου

Wide leg παντελόνι

H καραντίνα συνεχίζεται και είμαι σίγουρη πως το πιθανότερο είναι να την έχεις περάσει με πιτζάμες, φόρμες και φούτερ. Σε αυτό το σημείο όμως, θυμόμαστε ξανά πόσο σημαντικό ρόλο έχουν τα ρούχα και το ντύσιμο στην καθημερινή μας διάθεση. Πόσο εύκολα μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την διάθεση σου. Ακόμη λοιπόν αν πρόκειται να πας μόνο στο σούπερ μάρκετ για τις απαραίτητες προμήθειες, προτείνω να βγάλεις για λίγο τις φόρμες και να επιλέξεις κάτι διαφορετικό.

Εμείς σου έχουμε βρει την ιδανική εναλλακτική επιλογή, που μπορείς να κάνεις τόσο τις ημέρες καραντίνας, αλλά φυσικά οποιαδήποτε άλλη εποχή. Τα Wide leg παντελόνια (φαρδιά δηλαδή παντελόνια, σε όλο το μήκος τους), έχουν γίνει το νέο αγαπημένο μας trend, το οποίο θα μας ακολουθεί και στις after quarantine εξόδους. Έχει sophisticated γραμμές, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την άνεση και loungewear αισθητική, που τόσο αναζητάμε αυτές τις ημέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

Η αρχή με τα παντελόνια αυτά έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πέρσι ήταν ένα από τα αγαπημένα statement κομμάτια της Victoria Beckham, χάρη στα οποία κατάφερε να απογειώσει το στιλ της και να κάνει εκατομμύρια γυναίκες να την ακολουθούν. Ύστερα τα συναντήσαμε στις κορυφαίες Εβδομάδες Μόδας, από εναλλακτικά κορίτσια που θέλησαν να αφήσουν το δικό τους στίγμα, χωρίς να δείξουν ότι «προσπάθησαν αρκετά» στο styling.

Το σίγουρο είναι πως θα φέρουν άλλο αέρα στην διάθεση σου, ακόμη και αν πρόκειται να κυκλοφορείς γύρω από το σπίτι σου... τουλάχιστον θα έχεις αυτόν τον cool και effortless χαρακτήρα να αναπτερώνει την ψυχολογία σου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

 

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top