Skype call: 5 μυστικά για να δείχνεις υπέροχη στην κάμερα!

Please, μην εμφανιστείς με τα ρόλεϊ στο κεφάλι

Εν μέσω πανδημίας όλα τα μαθήματα και τα επαγγελματικά meetings γίνονται με skype call, κάτι που σημαίνει ότι βλέπεις και βλέπεσαι από κόσμο! 

Φυσικά, αν και είμαι σίγουρη ότι θα το ήθελες πολύ, δεν μπορείς να εμφανιστείς με τις πιτζάμες σου, ούτε με τα ρόλεϊ στο κεφάλι! Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς καθόλου κόπο!

1. Το spot

Τοποθέτησε το laptop ή το tablet σου μπροστά από ένα παράθυρο. Το φως είναι το πιο σημαντικό στοιχείο, όχι μόνο για να βγάλεις τις τέλειες selfie, αλλά και για να κάνεις και ένα σημαντικό skype meeting! Σε δεύτερη φάση, φτιάξει κι ένα όμορφο backroung που θα βλέπουν οι συνάδελφοί σου, γιατί δεν είναι και ό,τι καλύερο να δεσπόζουν πίσω σου τα απλωμένα σου ρούχα!

2. Το styling

Φόρεσε ένα φωτεινό τοπ! Διάλεξε κάποιο παστέλ χρώμα ή πόνταρε σε φλοράλ μοτίβα! Μην ξεχνάς, είναι άνοιξη!

3. Το μακιγιάζ

Τα πράγματα είναι απλά! Βάλε ενυδατική και λίγη από τη βάση σου, ώστε να δείχνεις λαμπερή και φρέσκια. Βάλε και λίγο ρουζ. Μην το παρακάνεις. Δώσε ένταση στο βλέμμα σου βάζοντας μάσκαρα και δημιούργησε καλοσχηματισμένα και γεμάτα φρύδια. Τέλος, μπορείς να φορέσεις ένα διάφανο lip gloss και είσαι έτοιμη!

4.  Τα μαλλιά

Το hair styling το αφήνουμε πάνω σου! Εμείς προτείνουμε να κάνεις ό,τι κάνεις και όταν βγαίνεις έξω. Τα πιάνεις αλογοουρά, τα ισιώνεις, τα κάνεις κυμματιστά; Κάνε ό,τι σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις όμορφη! That’s it.

5. Tα νύχια

Ειδικά αν έχεις την τάση να εκφράζεσαι με τα χέρια σου, βάψε τα νύχια σου και φρόντισε να δείχνουν περιποιημένα. Το κόκκινο είναι από τις πιο αγαπημένες μας επιλογές! Στιλάτο και διαχρονικό!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top