Αποκριάτικο μακιγιάζ: Μεταμορφώσου σε Wonder Woman πανεύκολα!

Το τέλειο comic make up!

Η Wonder Woman, η ηρωίδα που όλες κάπου κάποτε αγαπήσαμε, για την εμφάνιση αλλά και τις σούπερ δυνάμεις της, είναι το απόλυτο θηλυκό. Τις Απόκριες έχεις την ευκαιρία να μεταμορφωθείς κι εσύ στη σούπερ γυναίκα!

Αποκριάτικο μακιγιάζ λιοντάρι: Do it yourself!

Το star.gr βρέθηκε στον όμορφο χώρο του Nail Box στη Δροσιά και η make up artist Ραφαέλλα Κόλλια μάς έδειξε πώς θα πετύχουμε εύκολα και σε χρόνο ντε τε το pop art μακιγιάζ της!

Βήμα 1ο 

Απλώνουμε τη βάση μας, όπως κάνουμε και στο καθημερινό μας μακιγιάζ και βάζουμε έντονο ρουζ στα μάγουλά μας. Στη συνέχεια, παίρνουμε τη χρυσή μας σκιά και την απλώνουμε στο καπάκι των ματιών μας, ενώ κάνουμε και ένα τριγωνικό χρυσό κομμάτι στο μέτωπό μας, όπως ακριβώς στη φωτογραφία.

 

Βήμα 2ο

Στο τελείωμα του χρυσού τμήματος στο μέτωπο σχηματίζουμε με το eyeliner μία αμβλεία γωνία και στη συνέχεια, κάνουμε με κόκκινο κραγιόν ένα κόκκινο αστέρι ακριβώς στη μέση επάνω από τα μάτια μας.

 

Βήμα 3ο

Βάζουμε eyeliner όπως ξέρουμε και συνηθίζουμε να φοράμε στις εξόδους μας, όμως κάνουμε και μία συμμετρική γραμμή στην επάνω πλευρά από το καπάκι του ματιού μας (βλ. φώτο).

 

Βήμα 4ο

Με το eyeliner ή καλύτερα με έντονο μαύρο μολύβι, τονίζουμε και το κάτω μέρος των ματιών μας.

 

Βήμα 5ο 

Με το eyeliner κάνουμε δύο κάθετες γραμμές ανάμεσα στα φρύδια μας και επάνω στη μύτη μας, ενώ τραβάμε και οριζόντιες γραμμές στα ζυγωματικά και λίγο πιο κάτω σαν να κάνουμε contouring.

 

Βήμα 6ο

Τέλος, προσθέτουμε φλογερό κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα. Αν θέλουμε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορούμε να προσθέσουμε ψεύτικες βλεφαρίδες.

Τέλος! Τώρα είσαι έτοιμη να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις στο μασκέ πάρτι!

 

Μοντέλο: Ζέφη Χωματά

Make up artist: Ραφαέλλα Κόλλια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top