Zιζέλ: Πώς να αποκτήσεις τα υπέροχα μαλλιά της

Δε χρειάζεται «να παλεύεις» με πιστολάκια και ψαλίδια για να το πετύχεις

Ζιζέλ μαλλιά

Tο sleek look είναι φέτος παρόν στα hair trends και το είδαμε στα fashion shows. Tι ωραία που θα ήταν να ξυπνούσαμε κάθε πρωί με υπερ-ίσια μαλλιά χωρίς να χρειάζεται να παλεύουμε με ψαλίδια ισιώματος και πιστολάκια που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι καταστρέφουν την τρίχα προκαλώντας τελικά σπάσιμο, ψαλίδα και φριζάρισμα.

Celia Kritharioti: Oι ονειρεμένες δημιουργίες της στα Fashion Awards

Get Brazilian... hair!

Η Βραζιλιάνικη κερατίνη είναι μια ιδέα που στριφογυρίζει στο μυαλό μου πριν τις γιορτές αλλά και όχι μόνο. Φλερτάρω με την ιδέα των "μόνιμα  χτενισμένων μαλλιών" αρκετό καιρό... Από το καλοκαίρι, περίπου, που ήθελα να απαλλαγώ από το φριζάρισμα που προκαλούν τα συχνά λουσίματα.

Φαίη Σκορδά: Η στιλάτη εμφάνιση με baby blue σακάκι!

Ο λόγος που σκέφτομαι να κάνω αυτό το δώρο στο εαυτό μου, είναι ότι αφήνει το sleek αποτέλεσμα που ταιριάζει σε μακριά μαλλιά όπως τα δικά μου, ενώ ταυτόχρονα αξίζει ξεκάθαρα τα λεφτά του. Αντί δηλαδή τα Χριστούγεννα να δώσω πολλές φορές χρήματα για χτένισμα, μπορώ να επενδύσω σε Βραζιλιάνικη κερατίνη και να ξεμπερδέψω για αρκετό καιρό.

Για ποιους τύπους μαλλιών είναι κατάλληλη;

Ιδανική μέθοδος για όσες έχουν ελαφρώς σπαστά μαλλιά που στρώνουν δύσκολα, σγουρά και ατίθασα και θέλουν να δείχνουν πάντα χτενισμένες και όμορφες.

Τι είναι η Βραζιλιάνικη κερατίνη;

Πρόκειται για ένα σαμπουάν που περιέχει κακάο και φυσική κερατίνη και  σε αντίθεση με τις παλιές, χημικές “ισιωτικές” που αφυδάτωναν τα μαλλιά, η Βραζιλιάνικη κερατίνη είναι, ξεκάθαρα, μια πιο φυσική λύση. Τρέφει το εσωτερικό της τρίχας και σου παραδίδει ένα όμορφο sleek και λαμπερό αποτέλεσμα.

Πώς την εφαρμόζεις;

Αποκλειστικά στα κομμωτήρια ! Και όχι παράλληλα με άλλες χημικές διεργασίες όπως για παράδειγμα βαφή ή ανταύγειες. Είναι σαμπουάν και στη συνέχεια θεραπεία που εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά. Στο τέλος της διαδικασίας ο κομμωτής με τη χρήση σεσουάρ και πρέσας σφραγίζει το sleek αποτέλεσμα. Kάθε φορά στη συνέχεια, που θα λούζεις και θα στεγνώνεις τα μαλλιά σου, θα βγαίνεις άψογη. 

Tip: Συνολικά η διαδικασία παίρνει περίπου τρεις ώρες. Oπότε οπλίσου με υπομονή.

Πόσο διαρκεί;

Αυτές οι θεραπείες έχουν διάρκεια από τρεις ως έξι μήνες το πολύ. Ο χρόνος που διαρκεί το αποτέλεσμα έχει διαφορά και για αυτό θα πρέπει εξ’ αρχής να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου.

Tip: Το κόστος είναι από 100 ευρώ και πάνω. Κάνε την έρευνα σου και ψάξε και για σχετικές προσφορές. 

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου
Πηγή:allyou.gr 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top