Με το μαγιό στο γραφείο

Από την παραλία στην δουλειά και πίσω

Με το μαγιό στο γραφείο

Συντάκτης : Αλεξία Ζαραδούκα

Τα μαγιό μας φτιάχνουν τη διάθεση γιατί έχουν φτιαχτεί για ένα σκοπό: να κάνουν το καλοκαίρι μας καλύτερο και να μας συνοδεύουν στις πιο περιπετειώδεις και ευχάριστες στιγμές μας. Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο κρύο και πολύ layering να χτίζει τα καθημερινά μας looks ανυπομονούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας μαγιό και να αισθανθούμε πιο ξέγνοιαστες. Είναι οκ όμως να φοράμε το μαγιό μας εκτός παραλίας; Θα το φορούσατε στο γραφείο σας; Για ένα ποτό στην πόλη; Η απάντηση είναι ναι. Ένα μαγιό φυσικά και μπορεί να φορεθεί εκτός παραλίας ακόμη και σε ακόμη και σε κάποιες περιπτώσεις με πιο συντηρητικό dress code όπως ένας χώρος εργασίας, αρκεί φυσικά να φορεθεί με το σωστό τρόπο.

Μεγάλοι οίκοι όπως Chanel και Dior έχουν ενσωματώσει στα looks της πασαρέλας μαγιό σε συνδυασμό με casual καθημερινά outfits με μεγάλη επιτυχία. Ο αείμνηστος Karl Largefeld μαλιστα είχε δημιουργήσει ολόκληρη τεχνιτή παραλία στο catwalk για το καλοκαίρι 2019 που είχε παρουσιάσει το φθινόπωρο που μας πέρασε θέλοντας να περάσει στο κοινό ότι το καλοκαίρι και η παραλία είναι πλέον στην καθημερινότητά μας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγεις από το σπίτι σου φορώντας μόνο το μαγιό σου αλλά το καλοκαιρινό layering με το συνδυασμό αέρινων υφασμάτων και διαφόρων ειδών για τα καθημερινά σου outfits είναι το κλειδί για μια εμφάνιση που θα κουβαλάει κάτι από τη δημιουργικότητα και την ιδιαιτερότητά σου.

Για το γραφείο

Φόρεσε το αθλητικό top μαγιό σου, ως cropped top μέσα από το κοστούμι σου το οποίο θα έχεις συνδυάσει με ψηλόμεσο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look με την τελευταία τάση των sneakers και μόλις έχεις δημιουργήσει μια girlboss εμφάνιση.

Για ποτό στο roof garden

 Το ολόσωμο μαγιό σου μπορεί να δημιουργήσει ένα από τα πιο stylish looks με τη maxi φούστα σου. Είτε είναι μονόχρωμο είτε με διάφορα prints, το ολόσωμο μαγιό σου με την ανοιχτή πλάτη μπορεί να δημιουργήσει το απόλυτο cocktail hour look αν συδυαστεί με τα σωστά αξεσουάρ και πέδιλα. 

Color Combo

Φούστες και λινά παντελόνια σε έντονα χρώματα που τραβούν το βλέμμα, ολόσωμες φόρμες με ιδιαίτερα κοψίματα ή τύπου εργασίας με φερμουάρ που ανοίγουν ως κάτω καλοκαιρινά σακάκια και σορτσάκια που περιμένουν το κατάλληλο μονόχρωμο τοπ από μπικίνι για να αναδειχθούν, είναι στη διάθεσή σου για αμέτρητους στιλιστικούς πειραματισμούς. Χρώματα σε αντίθετες αποχρώσεις που μπορούν να κάνουν το statement αν συνδυαστούν μεταξύ τους, μεταλλιζέ υφές στα μαγιό που δίνουν μια glam νότα και αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά περιμένουν για να βρεις τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα τα αναδείξουν. 

πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top