Tommy Hilfiger: Ένα φαντασμαγορικό fashion show

To καλύτερο ξεκίνημα για αυτή τη νέα συνεργασία

Tommy Hilfiger

Η Tommy Hilfiger, ανακοινώνει το TOMMYNOW βιωματικό runway event για την Άνοιξη 2019 στο οποίο παρουσίασε την πρώτη TommyXZendaya collaborative συλλογή που σχεδιάστηκε από τον Tommy Hilfiger σε συνεργασία με την Zendaya, την Αμερικανίδα ηθοποιό και global TOMMY HILFIGER brand ambassador. Το σόου πραγματοποιήθηκε στο Théâtre des Champs-Elysées στο Παρίσι, στις 2 Μαρτίου 2019.

Το “TOMMYNOW παρουσίασε την TommyXZendaya” αναπαριστώντας την έμπνευση της συλλογής, γιορτάζοντας και τιμώντας τις γυναίκες σύμβολα της Αμερικανικής ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 70’, το Battle of Versailles fashion show του 1973 καθώς και το ισχυρό statement  που άφησαν τα Αμερικανικά μοντέλα που περπάτησαν τότε στο catwalk.

Το event για την Άνοιξη του 2019 βασίστηκε στην Tommy Hilfiger’s signature πλατφόρμα “See Now, Buy Now”, με τα look της πασαρέλας να είναι άμεσα διαθέσιμα προς πώληση μέσω ενός δικτύου καναλιών σε περισσότερες από 70 χώρες. 

Το σόου έκλεισε με την pop star της δεκαετίας του 80 Grace Jones ενώ περιλάμβανε και άλλα εμβληματικά supermodels των ‘70s, ‘80s και ‘90s. Όπως την Pat Cleveland, Beverly Johnson, Beverly Peele, Veronica Webb, Debra Shaw, Chrystèle Saint Louis Augustin, και Brandi Quinones. Το cast περιελάβανε ακόμα τις: Jourdan Dunn, Winnie Harlow, Anita Marshall, Thais Borges και Carissa Pinkston.

Οι διάσημοι προσκεκλημένοι της πρώτης σειράς ήταν μεταξύ άλλων οι: Dee Hilfiger, Audrey Hilfiger, Ally Hilfiger, Lewis Hamilton, Maggie Jiang, Chanyeol Park, Yara Shahidi, Carine Roitfeld, La La Anthony, Tyra Banks, Heron Preston, Bethann Hardison, Kollin Carter, Sabrina Dhowre, Olivia Palermo, Johannes Huebl, Asia Jackson, Janelle Monáe, Gigi Hadid, Lucas Jagger, Emma Thynn Viscountess Weymouth, Thylane Blondeau, Tina Kunakey, Charlotte Le Bon, Benedetta Porcaroli, Bebe Vio και Sveva Alviti.

 

Συντάκτης : Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top