Ολοκληρώθηκε το 1ο Athens Fashion Film Festival

Τι προτείνουν οι Στέλιος Κουδουνάρης και Άγγελος Μπράτης

Το 1o Athens Fashion Film Festival έφερε στην Αθήνα εξαιρετικές ταινίες μόδας και πολύ σημαντικούς καλεσμένους σε μία τριήμερη γιορτή μόδας και κινηματογράφου: από τις 25 έως και τις 27 Φεβρουαρίου.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΑFFF Nicole Αλεξανδροπούλου με την Τζένη Μπαλατσινού και την κόρη της, Αμαλία Κωστοπούλου

Η αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών αποτέλεσε σημείο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών για όλους όσους ζουν, εργάζονται, αγαπούν ή παρακολουθούν το χώρο της Μόδας, του Κινηματογράφου και των Τεχνών.

Η Τζένη Μπαλατσινού με την κόρη της, Αμαλία 

Την έναρξη του φεστιβάλ σηματοδότησε η Fashion Performance , ένα ιδιαίτερα δημιουργικό ντεφιλέ με ρούχα από 18 γνωστούς και αγαπημένους Έλληνες Σχεδιαστές, που είχαν ως πηγή έμπνευσης… το fashion film festival: Made Bride by Antonea, Angelos Bratis, Sotiris Georgiou, Deux Hommes, Yiorgos Eleftheriades, Maison Faliakos, Evi Grintela, Stelios Koudounaris,Ioanna Kourbela, Laskaris, Apostolos Mitropoulos, Markellos Nyktas, Orsalia Parthenis, Dimitris Petrou, MakisTselios, Dimitris Strepkos, Zeus + Δione και Vassilis Zoulias.

Ο Μάρκελλος Νύχτας με τον ηθοποιό Emanuele Angeloni

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές της γενιάς του προτείνει αυτοκρατορικά βελούδα, γκρι-λευκά καρό & εκθαμβωτικά μαύρα πλεκτά.

Ο Άγγελος Μπράτης προτείνει ρούχα που αγκαλιάζουν αρμονικά το γυναικείο σώμα συνήθως μονόχρωμα χωρίς κεντήματα και στολίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top