Ολόσωμη φόρμα: Πώς να την φορέσεις αυτόν τον χειμώνα

Κάνε update στις εμφανίσεις σου!

ολόσωμη φόρμα

Η ολόσωμη φόρμα είναι σίγουρα ένα ρούχο-  κλειδί και αποτελεί εδώ και χρόνια τάση αλλά και αγαπημένη επιλογή κάθε γυναίκας, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εύκολα ένα εξαιρετικό ολοκληρωμένο outfit.

Όμως, πολλές γυναίκες την έχουν συνδυάσει με τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις και δεν την επιλέγουν τον χειμώνα. Η ιδεολογία αυτή είναι λανθασμένη, καθώς οι ολόσωμες φόρμες ενδείκνυνται για χειμερινές εμφανίσεις!

Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία από ολόσωμες φόρμες και σίγουρα θα βρεις μία που θα σου ταιριάζει. Αν για παράδειγμα, τα χέρια σου είναι πιο γεμάτα μπορείς να διαλέξεις εκείνη που έχει μακριά και loose μανίκια, έτσι ώστε να μην τονίζει επιπλέον την συγκεκριμένη περιοχή, ενώ αντίθετα αν έχεις πολύ λεπτά πόδια και θες να τα αναδείξεις, επίλεξε ένα κοντό playsuit και συνδύασε το με ένα stylsih καλσόν.

Σίγουρα πάντως ο πιο updated fashion συνδυασμός που κολακεύει κάθε σωματότυπο το φετινό χειμώνα, είναι να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα από μέσα με απλό άσπρο T-shirt, oversized φαρδύ πουλόβερ ή και πουκάμισο, δημιουργώντας το πολυπόθητο layering.

 

Επιμέλεια: Κατερίνα Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top