Πολύς λόγος γίνεται για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα» με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως έχει δεχτεί δύο προτάσεις από τον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, που έγιναν γνωστές το πρωί της Τρίτης (21/5) στην εκπομπή «Happy Day», ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου έχει προτείνει στη δημοσιογράφο -και περιμένει την απάντησή της- να παρουσιάσει το πρωινό του Σαββατοκύριακου, στη θέση της Φαίης Μαυραγάνη που, όπως όλα δείχνουν, «μετακομίζει» στον ΣΚΑΪ.
Μαρία Αναστασοπούλου: Η ηλικία, ο σύντροφος και η αγάπη για τον «Σώτο»
Επιθυμία του καναλιού είναι να διατηρήσει στο δυναμικό του τη Μαρία Αναστασοπούλου, γι' αυτό και της έχει κάνει και δεύτερη πρόταση αυτή τη φορά για την απογευματινή ζώνη, αναλαμβάνοντας εκπομπή, η οποία ακούγεται ότι θα προβάλλεται την ίδια ώρα με το «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου.
Το μεσημερι της Τρίτης, η Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε στην «Οδό Ζαρίφη ότι οι πρώτες σκέψεις του ANT1 είναι να ξεκινάει η πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου στις 8:00 και να ολοκληρώνεται στις 12:00 με την πρωήν συνεργάτιδα του Γιώργου Παπάδη στο τιμόνι.
Μάλιστα σε περίπτωση που ισχύσει το παραπάνω σενάριο, γίνονται συζητήσεις περί μετακίνησης της Μπέττυς Μαγγίρα στη μεσημεριανή ζώνη απέναντι από το «Καλύτερα Δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού και το «Ακομά Δεν Είδες Τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.