Τελικός GNTM: Η έκπληξη που περίμενε τις φιναλίστ!

Η πιο σημαντική φάση στο κομμάτι του διαγωνισμού ξεκινάει

Η πιο σημαντική φάση στο κομμάτι του GNTM 5 ξεκινάει τώρα, με τις τέσσερις φιναλίστ, Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα, να είναι μια ανάσα πριν αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού!

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Στο εντυπωσιακό, industrial σετ, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου καλωσορίζουν τις υποψήφιες και τις προϊδεάζουν για ό,τι συναρπαστικό θα ακολουθήσει, καθώς τους δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών και καλούνται να αναδείξουν κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer.

Η Λένα Κατσανίδου, η Χριστίνα Βαρώτσου, η Ελένη Καββαδά και οι Deux Hommes, είναι οι σχεδιαστές για τους οποίους τα μοντέλα θα περπατήσουν στην πρώτη δοκιμασία του τελικού, ενώ τους ανακοινώνεται πως στη λήξη της δοκιμασίας μία από τις τέσσερις θα αποχωρήσει.

Η Βίκυ Καγιά συναντά τα μοντέλα λίγο πριν ξεκινήσουν τα fashion shows και τους δίνει τις τελευταίες πολύτιμες συμβουλές, μαζί με την ευχή της για «καλή επιτυχία».

Όμως λίγο πριν ξεκινήσουν τα κορίτσια, τα περίμενε μία μεγάλη έκπληξη! Όλες οι πρώην διαγωνιζόμενες επέστρεψαν για να κάνουν μαζί τους πασαρέλα. Ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση κυριάρχησαν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top