Σάντυ Χατζηϊωάννου: «Έχω φάει πολλές απορρίψεις»

Η τηλεοπτική «Τζένη» του  «Σασμού» μίλησε στο Breakfast@Star

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2020 μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις» και αυτήν την περίοδο τη βλέπουμε στον «Σασμό». Ο λόγος για τη Σάντυ Χατζηϊωάννου, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star.

Η τηλεοπτική «Τζένη» εξήγησε πώς της έγινε η πρόταση για τη δραματική σειρά του Alpha, ενώ αποκάλυψε ότι την έχουν απορρίψει πολλές φορές στη δουλειά της.

Ταμπακάκης – Χατζηιωάννου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι!

«Έστειλα βιογραφικό και κλείσαμε ένα ραντεβού. Μέχρι να μάθω, αν πήρα τον ρόλο στον Σασμό ήμουν για μια εβδομάδα πάνω από το κινητό. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ από το άγχος», ανέφερε αρχικά, ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε «Από το 2018 που αποφοίτησα από τη σχολή "έφαγα" πολλές απορρίψεις. Στεναχωριόμουν πολύ».

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου στο Breakfast@Star

Η Σάντυ Χατζηϊωάννου στο Breakfast@Star

Ταμπακάκης: Το ύψος, οι γονείς του και η σχέση με τη Σάντυ Χατζηιωάννου

Η γλυκιά ηθοποιός διατηρεί μαζί με την οικογένειά της επιχείρηση με εσώρουχα και κάλτσες στην όμορφη Χαλκίδα, από όπου και κατάγεται. Η ίδια μάλιστα περιέγραψε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής, ένα αστείο περιστατικό που της συνέβη με πελάτισσα. 

«Όποτε πηγαίνω Χαλκίδα, με αναγνωρίζουν στο μαγαζί. Μια πελάτισσα μου είπε πως μοιάζω πολύ με μια ηθοποιό του "Σασμού" και της λέω εγώ είμαι αυτή», είπε γελώντας η Σάντυ Χατζηϊωάννου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top