Oρφέας Αυγουστίδης: Απαντά για το αν θα δούμε και 3η σεζόν του «Σασμού»

«Ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του»

Δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη για το θεατρικό βραβείο που απέσπασε και τον Σασμό/ βίντεο Breakfast@star

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ορφέας Αυγουστίδης τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός βρέθηκε στην 23η τελετή απονομής των Θεατρικών Βραβείων Κοινού, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο έργο «Η μηχανή του Τούρινγκ».

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του Γεωργία Κρασσά σε πρόσφατη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Αφιέρωσε το βραβείο στη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και τον γιο τους, Αχιλλέα – Κωνσταντίνο. Ο μικρούλης έχει μεγαλώσει αρκετά και μπορεί να τον επισκέπτεται στο θέατρο, να ανεβαίνει στη σκηνή «και να τρέχει να σπάει….» όπως είπε ο ίδιος.

Ορφέας Αυγουστίδης: Κοιτάζει τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά και… «λιώνει»!

Ορφέας Αυγουστίδης: Το φιλί στη σύζυγό του στην οικογενειακή τους βόλτα

Βέβαια, ρωτήθηκε και για την επιτυχία του Σασμού και αν κάποια στιγμή δούμε μαζί την Αργυρώ και τον Αστέρη. «Αν δε βλέπατε ποτέ μαζί την Αργυρώ και τον Αστέρη θα παίρνατε τα νούμερα της σειράς και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Ο Σασμός θα έρθει με τo σμίξιμο κάποιων ανθρώπων αλλά δεν ξέρω αν θα υπάρξει γάμος».

Όσο για το αν θα δούμε και τρίτη σεζόν της σειράς, ο πρωταγωνιστής δήλωσε: «Δεν το γνωρίζω. Είναι πολύ νωρίς για να απαντήσω. Καλό είναι κάποια πράγματα να τελειώνουν όταν πρέπει και όχι εκεί που νομίζεις πως είναι το σωστό. Ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top