Κατερίνα Καραβάτου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της

Εμφανίστηκε μαυροφορεμένη στο «Τι λες τώρα»

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της μητέρας της η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή της, «Τι λες τώρα», ντυμένη στα μαύρα και φανερά συντετριμμένη.

καραβάτου πενθος μαμά πεθανε μητερα της εκπομπή

Η Κατερίνα Καραβάτου με τη μητέρα της σε παλαιότερη δημόσια εμφάνισή τους/ NDP
 

Πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου: Πέθανε η μητέρα της

Η παρουσιάστρια το περασμένο Σάββατο (30/10/21) έμαθε την τραγική είδηση όσο ήταν στον «αέρα» η εκπομπή της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άρον άρον και να μείνει μόνη η Μαρία Ηλιάκη για να ολοκληρώσει την εκπομπή.

ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΕΝΘΟΣ

«Οι πρώτες αυτές στιγμές για μένα είναι αρκετά αμήχανες, ελπίζω να το καταλαβαίνετε όλοι. Από το προηγούμενο Σάββατο, έχει αλλάξει η ζωή μου δραματικά, ριζικά. Απόλυτα. Οπότε είμαι σε αυτή την κατάσταση. Αισθάνομαι όμως πολύ τυχερή γιατί μπόρεσα να έχω τη μαμά μου δίπλα μου μέχρι και το προηγούμενο Σάββατο περίπου τέτοια ώρα. Το λέω έτσι γιατί η μητέρα μου έχασε τη μαμά της όταν ήταν πέντε χρονών. Είναι σημαντικό πράγμα αυτό για μένα. Αισθάνομαι τυχερή για όλη αυτή την αγάπη που έλαβα από όλους εσάς», είπε στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου και συνέχισε φανερά συγκινημένη:

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που επιστρέφω εδώ. Είμαστε εδώ για να ξεχαστούμε αλλά όχι να ξεχάσουμε. Μου κάνει καλό που είμαι εδώ, για να είμαστε όλοι μαζί παρέα. Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής έχουν κάνει όλη αυτή την εβδομάδα που ήμουν μακριά, εξαιρετική δουλειά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top