Μαρίνα Πατούλη: «Ανοίγουν νέοι κύκλοι στη ζωή μας με τον Γιώργο Πατούλη»

Αποκάλυψε πώς είναι η σχέση τους μετά τον χωρισμό

Πριν από περίπου έναν χρόνο ο Γιώργος Πατούλης και η Μαρίνα Πατούλη γνωστοποίησαν το διαζύγιό τους, ύστερα από 35 χρόνια έγγαμου βίου. 

Γιώργος Πατούλης: Πρώτη φορά μιλά για το διαζύγιο από τη Μαρίνα Πατούλη

Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πώς είναι σήμερα η σχέση τους.

Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη στην ίδια εκδήλωση - Η άβολη συνάντηση δύο πρώην

Η Μαρίνα Πατούλη με τον πρώην σύζυγό της/Φωτογραφία ndp

«Είμαστε σε διάσταση. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Κάποιοι κύκλοι ζωής κλείνουν. Ανοίγουν άλλοι και με νέα προοπτική και καλή διάθεση προχωράμε. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ζήσει μαζί 35 χρόνια. Έχουμε ένα παιδί, το οποίο κι αυτό πρέπει να νιώθει καλά. Είμαστε σε μια πολύ πιο ήρεμη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα Πατούλη πραγματοποιεί συχνά κοσμικές εμφανίσεις μετά τον χωρισμό της. Πρόσφατα εθεάθη σόλο στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησε τη Μόνικα Μπελούτσι να ενσαρκώνει τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας. 

Η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε την ηλικία της - Η λαμπερή εμφάνιση στο Ηρώδειο

Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησε τη Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της Μαρίας Κάλλας/Φωτογραφία ndp

«Η Μόνικα Μπελούτσι είναι ως άνθρωπος πολύ προσηνής, πανέμορφη, με ένα εξαιρετικό επίπεδο», δήλωσε η ίδια, όταν ρωτήθηκε για τη συνάντησή τους. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top