Μαριλού Ρεπαπή: Όσα είπε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του μαστού

«Το είπα για να μάθει ο κόσμος ότι το πρόλαβα…»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού την Κυριακή, η Μαριλού Ρεπαπή που συμμετέχει στη «Φωλιά των Κου Κου» έκανε με μια συγκινητική ανάρτηση για την περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά στον αέρα της εκπομπής η Κατερίνα Καραβάτου. 

Mαριλού Ρεπαπή: « Είχα καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο»

Τον λόγο πήρε η δημοσιογράφος που αποκάλυψε ότι: «Ελπίζω να ήταν καλό, γιατί το έγραψα μέσα από την ψυχή μου, το έγραψα μέσα σε μισή ώρα. Το είχα σκεφτεί πάρα πολύ καιρό αυτό και το είχα σκεφτεί γιατί όταν πήγαινα και έκανα τις θεραπείες μου και τα χειρουργεία μου, όλοι με ρωτούσαν αν θα το κρύψω. Μου έλεγαν ακόμα, ότι πάρα πολλές γυναίκες που έχουν δημόσιο λόγο δεν το λένε. 

Αυτό δεν βοηθάει τις άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Θεώρησα ότι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού δεν είναι μια ροζ κορδέλα, είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Ο λόγος που το είπα δεν ήταν για να μοιραστώ ότι αρρώστησα, αλλά θέλω να πω στις γυναίκες ότι το προλαμβάνουν και θεωρούσα ότι θα βοηθήσω, αν δημοσιοποιήσω τη δική μου ιστορία. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες οι οποίες μου έγραφαν: “το έχω αμελήσει, θα πάω να κάνω τη μαστογραφία μου. Είμαι καλά! Θέλω να το τονίσω και δεν το είπα για να με λυπηθεί κανείς. Το είπα γιατί πρέπει όλες οι γυναίκες να προσέχουν».

«Όταν το είδα χάρηκα πάρα πολύ. Θυμήθηκα εκείνη την περίοδο που έγιναν όλα αυτά», συμπλήρωσε συγκινημένη η Κατερίνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top