Έρχεται το «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» με την Αντελίνα Βαρθακούρη!

Μην ανοίγεις σε αγνώστους… μόνο στην Αντελίνα

Όσα είχε πει η Αντελίνα στους «Κου Κου» για τη νίκη στο «Globetrotters»

Μετά την επιτυχία που γνώρισε μέσα από το «Globetrotters» του STAR, η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη στον Alpha είναι γεγονός!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου:

Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί: χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. 

Όσα έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο μετά την υπογραφή στον Alpha

Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα.  Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει. 

Έτσι σχολίασε ο Χάρης Βαρθακούρης τη μεταγραφή της Αντελίνας στον Alpha

Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα «εισβάλει» παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες. 

Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top