Τανιμανίδης: Τέλος το Survivor -Ποια είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει

Παραμένει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Σάκης Τανιμανίδης μετά το τέλος του «Survivor», βρισκόταν στον αέρα, καθώς δεν ήθελε να έρθει σε ρήξη με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί. Έτσι, πληροφορίες τον ήθελαν να τον ακολουθεί μένοντας έτσι, εκτός ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, η ανατροπή έγινε, το κανάλι του Φαλήρου και ο Ατζούν Ιλιτζαλί συνεχίζουν τη συνεργασία τους, οπότε και ο παρουσιαστής παραμένει στον σταθμό. 

Όπως όλα δείχνουν τώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του «Boom», του νέου φορμάτ που θα βγει στον αέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν. 

Μέχρι στιγμής, καμία απόφαση από πλευράς ΣΚΑΪ δεν έχει ληφθεί  για το πρόσωπο του παρουσιαστή, κάτι που αναμένεται όμως να γίνει σύντομα. Επίσης, εκκρεμεί και μια πρόταση του Σάκη προς τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα συμπαρουσιάζει με τη σύζυγο του Χριστίνα Μπόμπα.

Όσο για το «Βoom»...

Το «Βoom» είναι ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων παγκοσμίως, στο οποίο δύο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top