Ο Μαυρίδης «κάρφωσε» τον Τανιμανίδη: «Στο World Party μας ακύρωνε με τις…»

«Δε μιλάμε πια, δεν είμαστε φίλοι»

Μετά το τέλος του «World Party», Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης από κολλητοί… έγιναν δυο ξένοι. Όλοι προσπαθούσαν να μάθουν τι συνέβη ανάμεσα στους δυο παρουσιαστές, αλλά αρχικά τα στόματα ήταν κλειστά. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τους λόγους που τον έκαναν να βάλει τέλος σε αυτή τη φιλία.
«Πολλές φορές προσπαθούμε να μην πούμε. Δεν πρόκειται να σου πω την αλήθεια ποτέ. Σου είμαι πολύ ειλικρινής. Για κάποιον λόγο δε θέλαμε να το συνεχίσουμε το World Party. Ήταν συνολική απόφαση. Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δε μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου», είπε αρχικά.

 

«Μας ακύρωνε με τις επιλογές του»

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τι ήταν αυτό που τον πίκρανε από τη συνεργασία του με τον άλλοτε κολλητό του φίλο. «Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε «είναι μια ιδέα του Σάκη». Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις. Νιώθαμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης μας ακύρωνε στο  World Party με τις επιλογές του. Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δε γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πώς το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους».

Κλείνοντας ο tattoo artist αναφέρθηκε και στην πραγματική αιτία που τον οδήγησε να πει «αντίο» στην ταξιδιωτική εκπομπή «Αυτό με τους τίτλους τέλους δε με ένοιαζε πολύ. Με ένοιαζε άλλο πράγμα. Όταν τελειώσαμε με συνεντεύξεις για το που βρήκε τα λεφτά απαντούσε οικογένεια και φίλοι. Ρε, κολλητέ την ψυχή μου έχω δώσει. Αν μη τι άλλο, πες ο Γιώργος. Το έκανα, δεν είναι ψέματα. Όταν ήσουν δύσκολα ήμουν δίπλα σου. Δεν είναι ωραίο. Δεν το κάνεις σε ανθρώπους που είναι δικοί σου. Τους στηρίζεις. Στην πορεία φαίνεται αν θα εξελιχθεί μια σχέση. Σου δώσαμε ψυχή και χρήματα, σε στηρίξαμε», είπε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Πήγα νυχτερινό Λύκειο, αλλά δεν τελείωσα ποτέ το σχολείο»

Οι γονείς μου είχαν έναν πολύ δύσκολο γάμο και τελικά χώρισαν όταν ήμουν 10 ετών. Δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα σε αυτόν τον γάμο. Όταν χώρισαν εγώ έμεινα με τη μητέρα και την αδερφή μου και το παλέψαμε από πολύ μικρά παιδιά. Είμαι πολύ υπερήφανος για τη μητέρα μου και πάντα θα μιλάω με τα καλύτερα λόγια για εκείνη», είπε μιλώντας για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Ο Γιώργος Μαυρίδης άρχισε να δουλεύει όταν ήταν 14 ετών για να μη ζητά χαρτζιλίκι από τη μητέρα του. «Άρχισα να δουλεύω στα 14 για να μη ζητάω χαρτζιλίκι από τη μητέρα μου. Βοηθούσε ο ένας τον άλλον για τα βασικά μέσα στο σπίτι. Δεν είχα να πάρω παπούτσια και ρούχα. Περίμενα τη μητέρα μου να πάρει το δώρο των Χριστουγέννων και του Πάσχα για να μου αγοράσει ρούχα. Είχα μείνει σε 13 μαθήματα στο Γυμνάσιο και η μητέρα μου είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά. Πήγα νυχτερινό Λύκειο, αλλά δεν τελείωσα ποτέ το σχολείο», πρόσθεσε ο ίδιος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top