Η 18χρονη Μπουλίτσα του «Καφέ της Χαράς» έχει δεχθεί σκληρό bullying

Όσα είπε η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο ρόλος της ως «Μπουλίτσα» στο «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη στο «The 2night show» και μίλησε για το bullying που πέρασε μικρή.

Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή που πρωταγωνίστησε στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 σε ηλικία 5 ετών, για δυο χρόνια έζησε και τις δυο πλευρές της δημοσιότητας.

Σταυρούλα και Μπουλίτσα: Πώς είναι 12 χρόνια μετά το «Καφέ της Χαράς»

«Η κακή πλευρά… κάποια παιδιά επιστρέφοντας σπίτι τους έβλεπαν το «Καφέ της Χαράς» και μπορεί να ένιωθαν κάποια ζήλεια. Το γεγονός αυτό μπορεί να το μεγαλοποιούσε και κάποια συζήτηση μεταξύ των γονέων τους», είπε αποκαλύπτοντας πως το bullying ξεκίνησε από το δημοτικό και συνεχίστηκε μέχρι την τρίτη λυκείου. 

«Μόνο και μόνο το όνομα Μπουλίτσα το έβλεπαν κοροϊδευτικά. Με φώναζαν από τους διαδρόμους, από τις τάξεις… Έχω ζήσει πολύ δύσκολες καταστάσεις, με έχουν απομονώσει τα παιδιά της τάξης μου. Ήμουν ουσιαστικά ο παρίας αλλά αυτό δε με επηρέασε, ουσιαστικά με έκανε να επικεντρωθώ στα μαθήματά μου», συμπλήρωσε η τηλεοπτική Μπουλίτσα που είναι αισίως 19 ετών.

Σχετικά με το αν έχει φίλες, απάντησε: «Φίλες… Κατάφερα και απέκτησα στο τέλος του δημοτικού μερικές πολύ καλές φίλες και μετά έκανα φίλες και στο γυμνάσιο και στο λύκειο», εξομολογούμενη πως: «Ψυχικά λύγισα πολλές φορές και χρειάζεται πολύ κουράγιο για να μπορέσεις να τα καταφέρεις.  Εγώ το ξεπέρασα με υπομονή που μπορεί να μην ήθελα να κάνω και υπομονή εκείνη την ώρα αλλά προέκυψε καθώς περνούσε ο χρόνος».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top