Δες πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του Harry Potter

Πώς έγιναν οι Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint;

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ : ΜΕΡΟΣ 1ο (HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS – PART 1)  που θα προβληθεί στις 23:30 σήμερα Kυριακή, στο STAR CHANNEL.

Ποιος δεν αγάπησε τις ταινίες του Harry Potter; Ποιος δεν ταυτίστηκε σαν ένας άλλος μάγος που ήθελε να σπουδάσει στο Hogwarts; 

Με αφορμή την προβολή της ταινίας Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ : ΜΕΡΟΣ 1ο (HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS – PART 1) που θα προβληθεί στις 23:30 σήμερα Kυριακή, στο STAR CHANNEL, το star.gr, έψαξε και βρήκε φωτογραφίες των πρωταγωνιστών από το 2001 έως και σήμερα!

Πώς μοιάζουν λοιπόν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί 17 χρόνια μετά από την πρώτη ταινία (2001); 

 

Harry Potter (Daniel Radcliffe)

Daniel Radcliffe (Harry Potter)

Ο Radcliffe έκανε το υποκριτικό του ντεμπούτο σε ηλικία δέκα ετών στην τηλεταινία του καναλιού BBC One, David Copperfield, το 1999. Το 2001 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία The Tailor of Panama. Σε ηλικία 11 ετών κέρδισε τον ρόλο του Harry Potter για την πρώτη ταινία Harry Potter και πρωταγωνίστησε στη σειρά ταινιών για δέκα χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της όγδοης και τελευταίας ταινίας τον Ιούλιο του 2011. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το θέατρο το 2007, πρωταγωνιστώντας στο θεατρικό έργο Equus και στην αναβίωση του μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ How to Succeed in Business Without Really Trying το 2011. Επιπλέον, έχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία του 2007 December Boys και στην ταινία τρόμου The Woman in Black το 2012.

Hermione Granger (Emma Watson)

H ταλαντούχα Emma Watson (Hermione) υπήρξε κι αυτή μία από τους 3 κύριους πρωταγωνιστές της ταινίας.

Harry Potter 3
Με τους φίλους της, Harry και Ron, και την εξυπνάδα της, αλλά και την αγάπη της στα βιβλία, κατάφερε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Ηarry, που ήταν σαν αδελφός της, να σώσει το Hogwarts και τους μαθητές του. Παραμένει το ίδιο όμορφη, γλυκιά κι ελκυστική στα 28 της. Δηλώνει φεμινίστρια και έχει βοηθήσει στην προώθηση της εκπαίδευσης για κορίτσια με επισκέψεις της στο Μπανγκλαντές και τη Ζάμπια. Τον Ιούλιο του 2014 ανακηρύχθηκε Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της υπηρεσίας «Ο.Η.Ε. Γυναίκες» του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Emma Watson Emma Watson

Ron Weasley (Rupert Grint)

Ron Weasley (Rupert Grint)

O Ronald Bilius - "Ron" - Weasley είναι ο καλύτερος φίλος του Harry Potter και της Hermione. Παρά τις διαφωνίες τους, πάντοτε ήταν ενωμένοι και πολύ αγαπημένοι, καταφέρνοντας μαζί και οι τρεις τους να ξεπεράσουν ακόμη και τις χειρότερες περιπέτειες. Το 2002 συμπρωταγωνίστησε στο Thunderpants, την πρώτη του ταινία μετά τη σειρά Χάρι Πότερ, ενώ κατάφερε να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο το 2012 στην ταινία Into the White. Στα 28 του, ο ηθοποιός παραμένει γλυκός και γοητευτικός.

Draco Malfoy (Tom Felton)

Draco Malfoy (Tom Felton)

Ο Tom Felton είναι Άγγλος ηθοποιός και μουσικός, γνωστός για τον ρόλο του ως Draco Malfoy στο Harry Potter. Έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στον ρόλο του Peagreen Clock στην ταινία The Borrowers του 1997, ενώ εμφανίστηκε και ως Louis T. Leonowens στην ταινία Anna and the King το 1999. Η επίδοση του στις ταινίες Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ και Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου - Μέρος 1 του χάρισαν δύο βραβεία στα MTV Movie Awards για τον καλύτερο κακό το 2010 και 2011.

Cedrig Diggory (Robert Pattinson)

Harry Potter

Robert Pattinson: Ο πρώτος από δεξιά

Robert Pattinson

Και ναι, τον γοητευτικό Edward από την ταινία Λυκόφως (Twilight), τον διάσημο Robert Pattinson, τον έχουμε δει και πιο πιτσιρικά σε ταινία Harry Potter, ως Cedric. Ήταν μάλιστα ο πρώτος του ρόλος. Ο Cedric, ένα πολύ καλό παιδί που εμφανίστηκε κάπου στα μέσα των ταινιών, έγινε φίλος για λίγο με τον Harry, αφού στην πορεία τον σκότωσε ο Voldemort στο τρίαθλο. Δε χωράει αμφιβολίας πως κι αυτός συνεχίζει να είναι γοητευτικός στα 32 του χρόνια και 13 χρόνια μετά την πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα.

 

Επιμέλεια: Μαρία Κυπραίου

email: mkipreou@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top