Ο Γιώργος Λιάγκας για τον χωρισμό από την Σκορδά: «Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι;»

«Έπρεπε να κλείσει ο κύκλος» δήλωσε ο παρουσιαστής, ενώ παραδέχτηκε πως περνά «ζόρικη» περίοδο στα προσωπικά του

​Για τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά αλλά και για την απόφαση του να φύγει από το «Πρωινό» μίλησε σε συνέντευξη του στο «Big Fish» ο Γιώργος Λιάγκας.

0256_SKORDA_LIAGKAS_11012016.jpg

Αναφερόμενος στο διαζύγιο του από την παρουσιάστρια και μάνα των δυο παιδιών του, είπε:

«Χρόνια το έλεγα ότι ήθελα να φύγω από το Πρωινό. Δεν ήταν ανέκδοτο. Και η Φαίη και εγώ δεν θέλαμε να είμαστε σε μια εκπομπή και τα προσωπικά μας να πάρουν μια υποκριτική ρότα. Προσωπικά με διακρίνει η ειλικρίνεια. Και η Φαίη τέτοιος άνθρωπος είναι. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει και να είμαστε μαζί στην τηλεόραση. Θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον κόσμο. Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι; Και η Φαίη κι εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες. Δεν ήμασταν δύο αποτυχημένοι που κάναμε κάτι επιτυχημένο μαζί. Προφανώς, η παρουσία μας ως διδύμου έγραψε και αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Θα το σταματούσαμε όμως έτσι ή αλλιώς κάποια στιγμή – και μαζί να ήμασταν».

7318_GIORGOS_LIAGAS_FEI_SKORDA_2152016.jpg

Στη συνέχεια, εστιάζοντας στο προσωπικό κομμάτι, εξήγησε πως:

«Και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε ένα γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δύο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά».

2078_SKORDA_LIAGKAS_03072016.jpg

Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε πως αυτή η περίοδος είναι ζόρικη περίοδος σε προσωπικό επίπεδο για τον ίδιο, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως:

«Δεν περνάω εγώ δύσκολη φάση. Σε έναν χωρισμό τις δυσκολίες τις περνούν τα παιδιά. Εμείς αυτό που φροντίζουμε είναι να περάσουν τα παιδιά ανώδυνα αυτή τη φάση. Οι μεγάλοι παίρνουμε τις αποφάσεις μας. και τις παίρνουμε πάντα για το καλό των παιδιών μας. Σε ο,τι αφορά την αντιμετώπιση των Μέσων, τα σοβαρά ΜΜΕ και οι σοβαροί δημοσιογράφοι προσέγγισαν τον χωρισμό πιο ανθρώπινα και με κατανόηση. Ότι θα υπήρχαν κιτρινισμοί και ακρότητες το περίμενα. Γενικά όμως δεν έχω παράπονο, παρότι δεν έχω κοιτάξει σε βάθος τι έχει γραφτεί για να μην στεναχωρηθώ».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top