«Pablo Escobar»: Ο Γκαλάν πεθαίνει - Ο Πάμπλο κηρύσσει τον πόλεμο στο κράτος

Τι θα γίνει απόψε, στις 21:00, στη σειρά του Star

​Εξελίξεις πυροδοτεί η άνιση «μάχη» που δίνει ο Λουΐς Κάρλος Γκαλάν για τη ζωή του, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Star «Pablo Escobar», στις 21:00.

Ο Λουΐς Κάρλος Γκαλάν μεταφέρεται στο νοσοκομείο αλλά είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ολόκληρη η χώρα έχει συγκλονιστεί από την είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης. Ο Πάμπλο έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για όσα θα γίνουν.

Ο Γκαλάν μεταφέρεται στο νοσοκομείο Κένεντι, όπου οι γιατροί προσπαθούν να του σώσουν τη ζωή. Στο νοσοκομείο της Μπόσα, ο Σεμπάστιαν ένας πιστός σωματοφύλακας του Γκαλάν, υποκύπτει στα τραύματά του. Ο Πρόεδρος της Κολομβίας είναι έξαλλος με το περιστατικό και ζητάει άμεσα αποτελέσματα από τον Στρατηγό Ουλόα, στην καταδίωξη του Εσκομπάρ. O προεδρικός υποψήφιος Γκαλάν χάνει τη ζωή του από τα τραύματά του, βυθίζοντας τη χώρα στο πένθος.

Μετά το διάγγελμα του Προέδρου που δεσμεύεται ότι θα φέρει τους υπεύθυνους ενώπιον της δικαιοσύνης, ο Πάμπλο κηρύσσει τον π��λεμο στο κράτος. Οι μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας ρίχνουν το φταίξιμο για τη δολοφονία του Γκαλά, στο καρτέλ του Μεντεγίν.

Ο Πάμπλο σχεδιάζει να επιτεθεί στην εφημερίδα «El Espectador». Η κυβέρνηση ετοιμάζει μια επίλεκτη ομάδα αστυνομίας και στρατού για να κυνηγήσει τον Εσκομπάρ…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top