NaMaSte: Αυτό είναι το trailer για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon TV

Το γύρισε με τους συνεργάτες της μέσα σε ασανσέρ-Δείτε το

NaMaSte: Αυτό είναι το trailer για την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon TV

​Έτοιμο είναι το trailer της Ναταλίας Γερμανού, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της καθημερινής, μεσημεριανής της εκπομπής «NaMaSte», στο Epsilon Tv.

Η παρουσιάστρια μαζί με την ομάδα της (Παναγιώτη Ραφαηλίδη, Χριστίνα Μουστάκα, Έλενα Ασημακοπούλου, Νίκο Γκάνο και Δημητρη Μιλιόγλου), θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα στις 14 Σεπτεμβρίου στις 13:00.

germanoy.jpg
Όπως θα δείτε και στο video, σύσσωμο το team γύρισε το trailer της εκπομπής στριμωγμένο μέσα σε ένα ασανσέρ, κουβαλώντας αντικείμενα, ανάλογα με τα θέματα με τα οποία θα είναι υπεύθυνοι στην εκπομπή:

Ο Δημήτρης Μηλιόγλου ως ραδιοφωνικός παραγωγός και dj φορά ακουστικά και έχει μαζί του cds, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης έχει μικρόφωνο, ο Νίκος Γκάνος παρουσιάζεται με χειλόφωνο, η Έλενα Ασημακοπούλου -ως μάνα- έχει στα χέρια της μπιμπερό και σακούλες σούπερ μάρκετ και -ως ηθο��οιός- ένα σενάριο, ενώ η Χριστίνα Μουστάκα με sexy εμφάνιση κρατά κρεμάστρες με ρούχα, καθώς θα ασχολείται με θέματα μόδας. Η Ναταλία Γερμανού εμφανίζεται στο τέλος με τον Γκούφι, το σκύλο που υιοθέτησε πρόσφατα.

«Παρουσιάστρια όμως… δεν έχετε!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top