Επίθεση Φίλη στον Οικονομέα – σηκώθηκε να φύγει ο δημοσιογράφος!

«Ξέφυγε» on air ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Φίλη στον Οικονομέα – σηκώθηκε να φύγει ο δημοσιογράφος!

​Από την ίδια του την εκπομπή σηκώθηκε να φύγει ο Γιώργος Οικονομέας, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν μεταξύ των καλεσμένων του «Κοινωνία Ώρα Mega», άρχισε να επιτίθεται για την επιλογή των καλεσμένων, κάνοντας επανειλημμένα λόγο για «Χούντα».

Ο Νίκος Φίλης άρχισε ένα απίστευτο κρεσέντο που ουδεμία σχέση είχε με το δημοψήφισμα και τις εξελίξεις στη χώρα μας, κατηγορώντας τους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη ότι έχουν στο πλατό έναν εκπρόσωπο του «όχι» (εκείνον δηλαδή) και δύο του «ναι» (σ.σ. την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Παντελή Καψή), πως επιλέγουν καλεσμένους από… κατάλογο και «στήνουν» την ενημέρωση, χαρακτηρίζοντάς τους «Χούντα».

«Με τις φωνές σου δεν γεμίζουν τα ATM», είπε ο κ. Οικονομέας, για να του απαντήσει ο κ. Φίλης «εσείς τα αδειάζετε»!

Εμφανώς ενοχλημένος από την επίθεση του βουλευτή, ο οποίος δεν έλεγε να σταματήσει να φωνάζει και να… παραληρεί, ο δημοσιογράφος σηκώθηκε από την καρέκλα, καλώντας τον να αναλάβει χρέη παρουσιαστή!

«Σαράντα χρόνια κομματικό όργανο είσαι, θα μου πουλήσεις εμένα μούρη;», σχολίασε ο κ. Καμπουράκης, όταν ο βουλευτής συνέχισε να λέει τα… δικά του, περί «στησίματος» του πάνελ.

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top