Ξέσπασε σε κλάματα η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl»: Έχασε την κηδεμονία των παιδιών της

ΔΕΙΤΕ στο video την Κέλι Ράδερφορντ να καταρρέει συναισθηματικά

Ξέσπασε σε κλάματα η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl»: Έχασε την κηδεμονία των παιδιών της

​Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Κέλι Ράδερφοντ μια εβδομάδα αφότου ομοσπονδιακό δικαστήριο απέρριψε την προσπάθεια της να αναλάβει την κηδεμονία των δυο παιδιών της και να τα φέρει μαζί της στην Αμερική, από την Γαλλία όπου μένουν με τον πατέρα τους.

27941AA300000578-0-Dismissal_Having_appealed_to_a_federal_court_on_the_grounds_that-m-56_1429052085767.jpg27941B6B00000578-0-Dismissal_Having_appealed_to_a_federal_court_on_the_grounds_that-m-58_1429052124616.jpg
Η 46χρονη ηθοποιός την οποία πολλοί θυμάστε στον ρόλο της «Λίλι βαν ντε Γούντσεν» από την επιτυχημένη σειρά «Gossip Girl», μίλησε για το πρόβλημα της στην εκπομπή «ABC News», όπου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της:

«Δεν είναι σωστό! Οι γονείς το ξέρουν αυτό! Όλοι το ξέρουν πως δεν είναι σωστό» έλεγε και ξανάλεγε με κατακόκκινα από το κλάμα μάτια η Κέλι.

Kelly+Rutherford+Celebs+Set+Gossip+Girl+k5U6TokBqRkl.jpgspl944427_001.jpg
Και συνέχισε εξηγώντας πως «όχι μόνο ο πρώην σύζυγος μου πήρε μακριά τα παιδιά, αλλά τα έστειλε και σε μια ξένη χώρα! Δεν μπορώ ούτε με λόγια να περιγράψω πως αισθάνομαι. Θα μπορούσα να κάτσω εδώ και να σας λέω πόσο συχνά κλαίω. Να σας πω πως είναι τα παιδιά σου να βρίσκονται στο εξωτερικό. Να μην μπορώ να τα πάω στο σχολείο, να τα ντύσω, να τα μυρίσω και να τα αγκαλιάσω…!»

spl338777_007.jpg
Να σημειώσουμε πως η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του 8χρονου γιου και της 5 ετών κόρης της, κρατά εδώ και πολλά χρόνια.

Το 2008 η Ράδερφορντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κατά του πρώην της και το δικαστήριο έκρινε πως η επιμέλεια των δυο παιδιών τους θα γίνεται από κοινού. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν στον Ντάνιελ Γκιερς απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ, έπειτα από καταγγελίες που έκανε εναντίον του στο State Department, ο δικηγόρος της 46χρονης ηθοποιού. Το καλοκαίρι απόφαση του δικαστηρίου υποστήριξε πως από τη στιγμή που ο πατέρας των παιδιών δεν μπορεί να πάει να τα δει, τότε πρέπει να μείνουν μαζί του.

spl816329_003.jpg
Στις 9 Απριλίου, το δικαστήριο έκρινε πως τα δυο παιδιά της πρέπει αρχικά να ζήσουν με τον 40χρονο Γερμανό επιχειρηματία πατέρα τους, στη Γαλλία και στο Μονακό, απορρίπτοντας την προσφυγή που είχε κάνει η 46χρονη ηθοποιός και έλεγε ότι τα παιδιά της απελάθηκαν αντισυνταγματικά σε μια ξένη χώρα.

spl955219_001.jpg
Όπως υποστηρίζει το ομοσπονδιακό δικαστήριο, τα παιδιά δεν έχουν απελαθεί αλλά διατηρούν την υπηκοότητα τους στις ΗΠΑ. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, δηλώνει πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα να αναγκάσει τα παιδιά να επιστρέψουν ή να τροποποιήσει την συμφωνία της επιμέλειας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top