«Οι μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift» απόψε στο Star!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ στις 21:00

«Οι μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift» απόψε στο Star!

​Απόψε συντονιστείτε στο Star γιατί έρχονται στις 21:00 «Οι μαχητές των δρόμων: Tokyo Drift»!

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο Σον Μπόσγουελ αναγκάζεται να καταφύγει στο σπίτι του πατέρα του στο Τόκυο, καθώς στην Αμερική τον περιμένει ποινή φυλάκισης. Εκεί, ανακαλύπτει τους αγώνες αυτοκινήτων drift.

Λάτρης της ταχύτητας ο ίδιος, θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπος με τον "βασιλιά" του drift στο Τόκυο και μοιραία, θα χάσει. Για να ξεπληρώσει το χρέος του θα χρειαστεί να βυθιστεί ακόμα περισσότερο στον υπόκοσμο της Yakuza, της Ιαπωνικής μαφίας.

Οι αγώνες δεν είναι πια ένα μετεφηβικό παιχνίδι, το ρίσκο θα είναι οριακό και ως έπαθλο θα οριστεί το πολυτιμότερο αγαθό: η επιβίωση… Κι όλα αυτά σε μία μεγαλούπολη-σταυροδρόμι πολλών λαών και πολιτισμών, όπου το πιο εύκολο πράγμα είναι να περάσεις το όριο ταχύτητας και να ερωτευθείς το λάθος κορίτσι.

ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

• Για τα γυρίσματα χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά γιαπωνέζικα αυτοκίνητα ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η ταινία είχαν καταστραφεί ολοσχερώς περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και 2000 λάστιχα! Συνολικά, χρησιμοποιήθηκαν 250 οχήματα. To πιο φτηνό από αυτά κόστιζε 50.000 δολάρια!

• Ο βασικός κασκαντέρ της ταινίας, Ρις Μίλεν, δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητή στο παναμερικανικό πρωτάθλημα drift της Formula D. Ο Κείτσι Τσουτσίγια, τεχνικός σύμβουλος της ταινίας, είναι ο εδώ και 15 χρόνια επονομαζόμενος Drift King.

• Μπορεί να έχει γίνει κάποια ψηφιακή επεξεργασία στον τομέα των ειδικών εφέ, αλλά, όπως και στις δύο προηγούμενες ταινίες, τηρήθηκε ο απαράβατος κανόνας: τα αυτοκίνητα δεν κάνουν τίποτα που δεν μπορεί πράγματι να καταφέρει ο καλύτερος drift οδηγός! Ό,τι παίζει στην οθόνη είναι 100% μέσα στις δυνατότητες των οδηγών.

• Για να μπορέσουν οι κάμερες να παρακολουθήσουν τα αυτοκίνητα που ανέπτυσσαν ιλιγγιώδη ταχύτητα, είχαν προσαρμοστεί πάνω σε αυτοκίνητα Porsche και Mini Cooper.

Kάθε αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία, αντιστοιχούσε σε συνεργείο 50 ατόμων που ήταν υπεύθυνο για τις προσαρμογές, τις προσθήκες, τις τροποποιήσεις, τις αλλαγές ελαστικών και τη συντήρηση του κινητήρα, καθώς πέρα από το πρωτότυπο μοντέλο είχαν επιστρατευτεί και… έντεκα «κλώνοι» του!

Τα αυτοκίνητα που «πρωταγωνιστούν» στην ταινία δεν φτιάχτηκαν κατά παραγγελία αλλά είναι υπαρκτά! Όταν ανακοινώθηκε ότι θα γυριζόταν το νέο «The Fast & The Furious», εκατοντάδες κάτοχοι τροποποιημένων αυτοκινήτων έθεσαν στη διάθεση της παραγωγής τα αυτοκίνητά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top